baby fun zwanger

Een gepersonaliseerde TRIPP TRAPP® van STOKKE® #zoekjemazzel

Blog stokke

Eén van de mooiste dingen van het ouderschap is zien dat jouw kleintje een eigen persoonlijkheid ontwikkelt. Voor je het weet, is je kindje een echte ontdekker, een kleine danseres of een piraatje – daarom is de Tripp Trapp® verkrijgbaar in verschillende, prachtige kleuren. Leuk nieuws: als jij één van de 10 Tripp Trapp® stoelen wint tijdens ‘Zoek je Mazzel’, mag je zelf kiezen welke tekst je op de kinderstoel laat graveren!

 

Als je de naam invult die je wilt laten graveren, dan wordt de rugleuning gegraveerd met een laser. Als het klaar is, dan kun je dit plankje  aan de boven- of onderzijde monteren van je Tripp Trapp®. De gravure is altijd zichtbaar, ook als je één van onze speelse kussensets gebruikt. Deze gravure wordt behandeld met speciale olie, zodat hij jarenlang mooi blijft.

 Kleine tovenaar, piraat, danseres en ontdekker… Maak jouw kindje blij met een persoonlijke stoel!

Blog stokke1

Blog stokke2

Blog stokke3

Win een gepersonaliseerde Trip Trapp® met ‘Zoek je Mazzel’

En leuk nieuws: je kan nu kans maken op 10x een gepersonaliseerde Tripp Trapp®! Doe t/m zondag 2 april mee met ‘Zoek je Mazzel’ en wie weet kan je kleine grut straks genieten van een gepersonaliseerde Tripp Trapp®.

dit vind jij vast ook leuk!

geen reacties

laat hier je reactie achter!