diy zwanger

Style je babykamer met Karwei #zoekjemazzel

Blog kamertje
Het kinderkamertje: de één is er zo klaar mee, de ander werkt hier maanden naar toe. Moodboards, kleurstalen opvragen, eindeloos zoeken op Pinterest – het hoort er allemaal bij! Tijdens de Mama Mazzeldagen kunnen wij jou een handje helpen met de finishing touch, we geven namelijk 5 Karwei KadoKaarten t.w.v. €150 weg!

Wat kun je met deze cadeaukaarten en welke babykamer stijl past bij jou? Doe inspiratie op in onze blog!

Puur natuur babykamer

Houd jij van natuurtinten en accessoires met dieren? Dan past de ‘puur natuur’ stijl goed bij jou! Alle producten uit de collage komen uit de Prénatal collectie. Maak het kamertje af met bijvoorbeeld een witte vloer, witte muren en één taupe muur. Bij Karwei vind je heel veel verschillende kleuren en kun je zelfs je eigen kleur laten mixen. Neem een accessoire mee naar de winkel en zij mixen voor jou de perfecte kleur 🙂

blz 103

Zacht & zoet babykamer

Hoera, je krijgt een meisje! De één wilt het liever niet, maar de ander wilt juist alles in roze. De ‘zacht & zoet’ stijl past goed bij het laatste. Maak de kamer compleet met mint details en bijvoorbeeld een strakke, witte vloer. Dat houdt het lekker rustig!

blz 105

Kleine boefjes babykamer

Lekker fris, moderne accessoires en een ‘touch of nijntje’ 🙂 Ben jij gek op deze stijl? Wij ook! Maak je kamertje af bij Karwei met de muurverf ‘Early dew’ van Flexa en je bent klaar!

blz 107

WIN 1 van de 5 Karwei KadoKaarten t.w.v. €150,- met ‘Zoek je Mazzel’.

En leuk nieuws: tijdens de Mama Mazzeldagen maak je kans op een Karwei KadoKaart t.w.v. €150,-! Doe t/m zondag 2 april mee met ‘Zoek je Mazzel’ en wie weet zet jij straks de puntjes op de i van je babykamer.

dit vind jij vast ook leuk!

geen reacties

laat hier je reactie achter!