baby erop uit Featured fun winacties

YAY! Een winter high tea bij Prénatal

somett_celebration_g1
Het zal jullie vast niet ontgaan zijn, maar Stokke viert dit jaar zijn 10.000.000ste (!) Tripp Trapp stoel. Ter ere van deze mijlpaal slaan Prénatal, Stokke en Easy Peasy de handen inéén om een aantal gezinnen in het zonnetje te zetten. Leuk he? En jij kan een leuk gezinnetje opgeven – lees snel verder hoe je dit kan doen! 

Samen met Stokke en Easy Peasy gaan wij dit speciale moment vieren. Op woensdag 14 december van 13:00 – 15:00 uur vindt er bij het Prénatal hoofdkantoor een hele gave winter high tea plaats. Met een Stokke Tripp Trapp kan een jong kindje samen met het gezin aan tafel zitten, onwijs leuk en gezellig natuurlijk. Met een Tripp Trapp zorg je ervoor dat het hele gezin centraal staat. Daarom gaan wij, samen met de 25 leuke gezinnetjes, Stokke en Easy Peasy zorgen voor een geslaagde dag!

Feestelijke hapjes van Easy Peasy

De winter high tea wordt aangeboden door Stokke. Easy Peasy zal voor de heerlijke catering zorgen, denk hierbij aan leuke recepten uit hun kookboek. De gerechten zullen voor zowel (jonge) kindjes en ouders lekker zijn en bevatten de allerlekkerste ingrediënten van Hollandse bodem. Denk bijvoorbeeld aan onderstaande gerechtjes. Dat wordt gegarandeerd smullen geblazen, geloof ons maar!

winter high tea

Leuk om te weten: op het event zijn ook verschillende Instamommies en bloggers aanwezig. Misschien ontmoet je wel die mama die je altijd op social media volgt! 🙂 Én voor de 25 uitgenodigde gezinnen hebben wij een onwijs leuke goodiebag. Wat er in zit houden wij nog even geheim!

In 1972 ontwierp de Noorse designer Peter Opsvik de beroemde Tripp Trapp stoel. Tegenwoordig hebben heel veel mama’s en papa’s deze stoel in huis staan. Niet zo gek, want het is een onwijs handige meegroeistoel waarbij het kindje centraal staat.

Vul in: wie verdient het?

Vind jij dat een gezinnetje het verdient om deze verzorgde winter high tea bij te wonen? Heeft iemand altijd op jouw kindje gepast, heeft iemand een zwaar jaar gehad, of altijd een luisterend oor? Geef diegene op in het onderstaande aanmeldformulier. Wij nodigen 25 gezinnen uit!

Meld een gezin aan voor de winter high tea bij Prénatal

Een moment geduld aub.

dit vind jij vast ook leuk!

geen reacties

laat hier je reactie achter!