Is je vrouw zwanger? 4 tips van Papaklas!

Is je vrouw zwanger? 4 tips van Papaklas
Je vrouw is zwanger! Een spannende tijd waarin veel dingen veranderen en geregeld moeten worden. Maar wat doe je als man als je vrouw zwanger is? De mannen van Papaklas hebben 4 tips voor je op een rijtje gezet.

  • Help je vrouw: niet alleen lichamelijk is een zwangerschap zwaar, zwangerschapsdementie kan er ook voor zorgen dat ze haar tas, sleutels en jas gewoon vergeet! Help haar daarom herinneren en draag iets vaker haar spullen.
  • Wees lief: een klein presentje of attentie, lieve woordjes of extra aandacht, doen wonderen. Door alle hormonen omdat je vrouw zwanger is ze snel emotioneel, je kunt dus met iets heel kleins ook iets heel goeds doen.
  • Geniet: hoewel je vrouw flink wat kilo’s aankomt, kan ze er als mens mooier van worden. Er groeit een minimensje in haar buik, die ook van jou is en jullie leven straks voor goed zal veranderen.
  • Bereid je voor: straks gaat je leven ingrijpend veranderen. Je hebt nu de tijd om alles goed op een rijtje te zetten. Hoe ga je het doen met je werk? Hoe en waar wil je bevallen? Een testament, verzekering, kraamzorg. Het is allemaal veel uitzoekwerk, laat het niet liggen tot de laatste maand.

Wat zijn jouw tips als je vrouw zwanger is?

Heb jij nog een goede tip voor aanstaande papa’s? Laat het weten in een reactie.

geen reacties

laat hier je reactie achter!