Featured vier het moment

Er was eens.. verrassende kinderboeken voor het hele gezin

kinderboeken

Voor het slapen gaan ga je natuurlijk nog even een leuk verhaaltje voorlezen voor jouw kindje. Stiekem vind jij dit ook heel leuk. Heeft jouw kindje ook een favoriet boekje die elke avond voorgelezen moet worden zodat jij die nu woord voor woord kent? Dan is het misschien tijd voor een nieuw boekje. Dan is het einde voor jou ook weer een keertje spannend.

1. Er was eens.. het grote sprookjesboek

Wie is er nou niet gek op sprookjes? In dit boek staan twintig bekende sprookjes. Jij kent ze vast allemaal al, nu jouw kindje nog.
Mijn grote sprookjesboek 0

2. Lekker spelen in de Tovertuin met Woezel en Pip

Steppen, vliegeren, van de zandbak glijden. Woezel en Pip hebben er zin in! Samen met hun vriendjes maken ze de Tovertuin onveilig.
Boek Woezel & Pip buitenspelen 0

3. Samen alles ontdekken met Dikkie Dik

Dit leuke flapjesboek helpt jouw kindje met alles ontdekken. Kijk, zoek, leer met dit boekje van Dikkie Dik. Extra stevig zodat jouw kindje er lekker mee aan de gang kan gaan.
Dikkie dik in de tuin 0

4. Leer alle dierengeluiden met het boekje Boe zegt de koe

Een onmisbaar boekje tijdens de ontwikkeling van jouw kindje. Met dit boekje van Dick Bruna leert jouw kindje dertien dierengeluiden. Met de tekeningen in de herkenbare stijl van Nijntje.
Boe zegt de koe 0

5. Echte klassieker: Raad eens hoeveel ik van je hou

Dit boekje is al meer dan twintig jaar oud maar het verhaal blijft er eentje om te onthouden. Hazeltje en Grote Haas houden veel van elkaar, maar hoeveel precies is lastig om te meten!
boek

6. Voelen maar met dit boekje over Sophie

Wat doet Sophie de giraf nou op een dag? Ze neemt je mee tijdens een drukke dag met vriendjes. Laat jouw kindje voelen voor die extra beleving met dit voelboekje.
Boekje Een dag met sophie 0

7. Toet! Knijpen maar in Jokies pretneus. 

 Dit speelse boekje laat jouw kindje de wereld van Jokie ontdekken. Hoeveel jouw kindje meekrijgt van het verhaal weten we nog niet, want die grote, rode neus is wel erg afleidend!
Jokie boek De Pretneus 0

8. Kikker is jarig en hij viert dit met z’n vriendjes

Kikker was helemaal vergeten dat hij jarig was. Gelukkig zijn vriendjes niet! Kikker is nu 27 jaar oud en geliefd door iedereen.
Dikke verjaardagsboek van kikker 0

9. Bumba heeft een feest, lees je mee?

Bumba en z’n vriendjes gaan naar een feest. Gelukkig wil Nanadu wel babysitten. Met de leuke flapjes van dit boekje kan jouw kindje meteen zien hoe leuk de babysitter is. Kun je zelf binnenkort ook eens met een gerust hart naar de film.
Bumba-Babilu en de babysit 0

10. Dribbel is kwijt, ga samen op zoek

Met dit verhaal is het allemaal begonnen en nu is Dribbel beroemd. Alleen Dribbel is kwijt, net nu er eten is. Zoek samen met jouw kindje zodat Dribbel op tijd is voor zijn brokjes.
Waar is Dribbel? 0

Nog meer cadeautips nodig? Bekijk onze cadeauzoeker voor een overzicht van al onze cadeaus. Maak eenvoudig een cadeaulijst aan en bewaar daar alle cadeaus van jouw verlanglijstje en die van je kleintjes. 

geen reacties

laat hier je reactie achter!