Featured

Vaderdag 2017: geef een kijkje in het échte #dadlife!


Daddy knows best – toch? 😉 Geef voor Vaderdag ook een kijkje in het leven van papa met de kleine en maak kans op gave prijzen! Zoals 25x Näif Baby Starter Kits, 5x Little Detail lifestyle newborn of gezinsfotoshoots óf 1x Nuna Mixx Suited kinderwagen.

Hoe werkt het?

1. Upload je foto van een leuk of herkenbaar moment op www.dadlifebyprenatal.nl
2. Misschien verschijnt jouw foto bij de winnende inzendingen!
3. En maak kans op 1 van de 31 leuke prijzen

Hoe mooi is het om voor Vaderdag een kijkje te geven in het échte leven van nieuwe papa’s?

25x Naïf Baby Starter Kits

Verzorgende crèmes, zachte oliën en fijne lotions: deze starterkit bevat alle verzorgingsproducten die je de eerste maanden na de geboorte van je baby nodig hebt. Dankzij de kartonnen verpakking voelt deze Naïf musthave als een écht cadeautje.

5x Little Detail lifestyle newborn of gezinsfotoshoots

Pure en lichte fotografie: fotografe Suzanne (@suziep) maakt prachtige foto’s van jouw newborn baby of gezin, bij jullie thuis. Leg alle kleine details vast en maak een momentopname van deze unieke fase in jullie leven!

1x Nuna Mixx Suited kinderwagen

Of je nu een rustige wandeling maakt of een complete dag op pad gaat, de Nuna Mixx™ kinderwagen is geschikt voor alle momenten. Deze kinderwagen heeft vier verschillende verstelmogelijkheden, is heerlijk comfortabel voor je baby en héél handig: je kunt al je spullen kwijt in de grote opbergmand.

Klik hier om jouw #dadlife foto in te zenden!

Vaderdag cadeautips: een lieve verrassing

Wat geef je aan een nieuwe papa? In onze winkels en webshop hebben wij alvast de leukste cadeautjes voor je geselecteerd. Van kleine ‘i love papa’ sokjes tot een handig fietsstoeltje en een leuk boek. Klik hier om alle cadeautjes te bekijken!

Gratis Naïf Mini Gift set: een leuk Vaderdagcadeautje!

Ga op zaterdag 17 juni en Vaderdag 18 juni naar een Prénatal megastore en de eerste 15 klanten ontvangen bij besteding van € 40,- een heerlijke Naïf Mini Gift Set. Een lief Vaderdagcadeautje voor papa om te gebruiken tijdens die eerste baddermomentjes. Bekijk hier de winkels bij jou in de buurt.

dit vind jij vast ook leuk!

geen reacties

laat hier je reactie achter!