8x technische snufjes voor ‘millenium moms’

hightech

Ben je helemaal gek op technische snufjes en vind je het helemaal niet gek om soms net een beetje extra hulp te krijgen bij je baby? Dan zijn de onderstaande producten misschien wel wat voor jou. We lopen als moeder allemaal eens tegen dingen aan, maar er zijn van die producten die je dan net dat zetje extra geven.

1. De gadget voor de optimale nachtrust: de Bkids 3 in 1 muziekmobiel

Deze handige muziekmobiel helpt jouw dromertje te kalmeren en troosten. De muziekmobiel heeft drie fases. In de eerste fase kan jouw baby luisteren naar een zacht melodietje en zweven er leuke personages op de muur. In fase twee verschijnen er sterren en speelt er een slaapliedje. In fase drie schijnt hij sterren op het plafond als nachtlampje.
bkids_v3

2. De wipstoel die beweegt zoals jij: de 4Moms MamaRoo 

Deze wipstoel probeert de bewegingen van de ouder zo goed mogelijk na te bootsen met vijf programma’s. Soms is het fijn om even je handen vrij te hebben en dan is deze wipstoel precies wat jij nodig hebt. Met een speciale app voor op jouw mobiel kan je hem door je hele huis bedienen.
4Moms MamaRoo 2

3. Altijd jouw baby zien met deze babyfoon

De babyfoon van Alecto heeft alles wat je zoekt in een babyfoon en net dat beetje meer. Met het extra scherm kun je zelfs als het donker is jouw baby zien door middel van de infrarood functie. Is jouw baby uit beeld gerold? De camera is op afstand draaibaar.
Alecto DVM-200 0

4. Gezond stomen en mixen met de stomer blender

Met de stomer blender van Philips kan je eenvoudig en gezond het eten eerst stomen waarna je de blender kan omdraaien om te mixen. Met het handige receptenboekje kan je goed variëren en uitvinden waar jouw baby blij van wordt.
Philips AVENT stomer blender SCF870/20 0

 5. Creëer een mooie sterrenhemel met Woezel en Pip

De Woezel en Pip projector maakt van elke donkere kinderkamer een rustgevende kamer vol met sterren. Met een simpele aanraking kun je ook nog eens de kleur aanpassen zodat jouw kindje elke nacht met een andere kleur in slaap kan vallen.
Woezel en Pip Projector 0

6. Snel een warme fles met de Difrax flessenwarmer

Als moeder heb je al zo weinig tijd, dus wachten tot de fles op de juiste temperatuur hoeft niet meer met deze flessenwarmer. Binnen 3 minuten heb je de juiste temperatuur. Met deze fles met onder andere het anti-colic systeem kun je op een fijne manier zowel overdag als ’s nachts voeden.
Difrax flessenwarmer 0

7. Goed opstaan met de Zazu slaaptrainer

Sam het schaap helpt jouw kleintje wennen aan het op de juiste tijd opstaan. Als jouw baby gaat slapen, doet Sam zijn oogjes dicht. Is het tijd om op te staan dan zal zijn buikje oplichten en aftellen met sterretjes. Gaan zijn oogjes open dan is het tijd om op te staan.
slaaptrainer

8. Altijd je mobiel bij de hand met deze smartphonehouder

Met de smartphonehouder van Bugaboo kun jij veilig jouw mobiel meenemen tijdens het wandelen met de kinderwagen. En stiekem iedere keer als jouw baby lacht even een foto maken. Je kan nooit genoeg foto’s hebben toch?
Bugaboo Smartphonehouder 0

9. Gebruik de zwangerschapskalender in onze app

Nieuwsgierig hoe groot jouw baby is tijdens jouw zwangerschap? Onze handige zwangerschapskalender in de Prénatal app laat de grootte van jouw baby zien door middel van een groente, is dat niet grappig? Bij elke week staan ook handige weetjes zodat jij weet wat je kan verwachten.

app

Nog meer cadeautips nodig? Bekijk onze cadeauzoeker voor een overzicht van al onze cadeaus. Maak eenvoudig een cadeaulijst aan en bewaar daar alle cadeaus van jouw verlanglijstje en die van je kleintjes. 

geen reacties

laat hier je reactie achter!