baby fashion Featured

‘Little piece of art’: de nieuwste Sweet Petit collectie

Sweet Petit prénatal

De nieuwe, winterse peutercollectie ‘Sweet Petit by Prénatal’ is here!  Wat vinden jullie ervan?De collectie heet ‘Little piece of art’, omdat elk kindje een kunstenaar in de dop is. Benieuwd naar deze verrassende outfits? Lees snel verder!

Voor de collectie ‘Little piece of art’ zoomen de designs letterlijk in op kunstwerken, waardoor een pixeldessin is ontstaan voor de boys. Voor de girls is gebruik gemaakt van de kunstwerken van Matisse. Gevolg is meerdere transparante lagen, spannende kleurovergangen en prachtige combinaties van pastel en bruin-, grijstinten.

shop newborn | shop peuter boys | shop peuter girls

Leuk detail: als je goed kijkt naar de kleding van de girls zie je een deel van de plattegrond van Parijs! De accentkleur van de peutercollectie is edgy kobaltblauw, overal mee te combineren.

Kortingsactie museum ‘Villa Zebra’

Zoals je misschien wel gezien hebt is de Sweet Petit fotoshoot gehouden in Villa Zebra: perfect passend bij de inspiratie voor deze collectie! Dit leuke kindermuseum voor hedendaagse kunst maakt tentoonstellingen speciaal voor kinderen.

Omdat wij tijdens deze fotoshoot hebben ontdekt hóé leuk dit museum is, hebben we speciaal voor jullie een unieke kortingsactie! Kom naar Villa Zebra en ontvang 2 euro korting op 7 euro entree tegen vermelding van Sweet Petit of Prénatal. De korting is geldig voor het hele gezin. Leuk he?

Sweet Petit by Prénatal: 4x per jaar

De limited edition Sweet Petit by Prénatal collectie wordt vier keer per jaar uitgebracht. Elke collectie heeft een wisselende ontwerpinspiratie en is exclusief te koop in de Prénatal winkels en webshop prenatal.nl. De newborn collectie van Sweet Petit by Prénatal is verkrijgbaar van maat 50 t/m 68 en de peutercollectie van Sweet Petit by Prénatal van maat 74 t/m 104.

shop newborn | shop peuter boys | shop peuter girls

810x810_lookbook_sp_newborn_okt_2printonline_pdm_160831-prn-sp-tdlr-109872-chocalab-2810x810_lookbook_sp_newborn_okt_4b

printonline_pdm_dsc_9413-vollaerszwart810x810_lookbook_sp_newborn_okt_6

printonline_pdm_160831-prn-sp-tdlr-109100-kunstwerk-van-feiko-beckers810x810_lookbook_sp_newborn_okt_7

shop newborn | shop peuter boys | shop peuter girls

1 Comment

  • Reply
    Bonnie Rüpp
    16 februari 2017 at 17:59

    k ben wanhopig op zoek naar s het new born pakje van sweet petit uit de wintercollectie, maat 62 of 68 http://blog.prenatal.nl/wp-content/uploads/2016/10/810x810_lookbook_SP_newborn_okt_7.jpg
    Als jullie mij kunnen helpen zou dat geweldig zijn!!

  • laat hier je reactie achter!