baby Featured home

Spelen en ontdekken met de Infantino Tipi gym

Kinderen vinden het heerlijk om zich alleen óf samen terug te kunnen trekken in hun eigen ‘huisje’. Laat je kindje een echte indiaan zijn met deze fantastische activiteiten-tipi van Infantino! Super leuk: je kunt de tipi al voor je allerkleinste kopen en deze door de jaren heen aanpassen voor als je kindje groter wordt. Lekker multifunctioneel dus. 

Misschien speelde je vroeger als kind zelf ook wel in een ‘wigwam’. Vandaag de dag zijn deze leuke tentjes nog steeds hot onder de naam tipi. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, kleuren en maten en misstaan absoluut niet in je interieur. Heel fijn, want om zo’n tipi kun je vaak niet echt heen 😉

Van kleins af aan

Als je kindje nog klein is en nog niet de fantasie de vrije loop laat gaan, zou je denken dat een tipi nog niet geschikt is. Toch is dat bij deze Infantio Tipi Gym niet het geval. Voor de allerkleinsten kun je het activiteiten speelkleed los gebruiken. Er zit een mobiel bij zodat ze hun motorische vaardigheden kunnen ontwikkelen. Dit mobiel heeft verschillende afneembare speeltjes: een spiegeltje en 4 grappige dieren rammelaars. Als je kindje begint te kruipen kun je aan beide zijden een kant dichtdoen zodat je een tunnel creëert waar je kleine doorheen kan.

Lekker spelen en ontdekken

Zodra je kleintje wat groter wordt gaat hij zelf op ontdekkingstocht. De tipi wordt hun eigen plekje waar ze hun boekje lezen of een rollenspel met vriendjes of vriendinnetjes gaan spelen. ‘Huisje spelen’ gaat heel makkelijk: de kleurrijke wigwam heeft aan 1 zijde een raam en de andere 3 zijdes hebben gordijntjes die handig open en dicht gaan met klittenband.

Praktisch

Mocht er een keer limonade geknoeid worden? Geen probleem! Het kleed is gemaakt van 100% polyester en daardoor gemakkelijk schoon te maken in de wasmachine (koud wassen). Laat het vervolgens drogen in de open lucht (de bogen en accessoires wel eerst even verwijderen met de handige plastic clips).

Wordt jij ook zo enthousiast van de Infantino Tipi gym die naast stylisch verantwoord ook nog eens heel educatief is? Bekijk en shop deze leuke tent in onze webshop.

dit vind jij vast ook leuk!

geen reacties

laat hier je reactie achter!