Featured fun

Spelen én leren met Leon Kameleon

Je kindje leert vanaf het allereerste moment; door indrukken op te doen, door op ontdekkingstocht te gaan, maar ook door te spelen. Met de Sensory Kameleon van Bkids leert je kindje spelenderwijs om vormen en kleuren te onderscheiden. Aanschouw hoe nieuwsgierig en leergierig jouw kindje is!

Zien, voelen en horen

Maak kennis met Leon de Kameleon. Leon prikkelt de zintuigen van je baby met behulp van verschillende vormen, texturen, kleuren en geluiden. Dit kleurrijke vriendje nodigt je baby uit om de bijbehorende vormpjes in de vakjes op zijn rug te stoppen. Als het gekozen vormpje in het vakje past, dan licht Leon op in de kleur van het vormpje. Ook vertelt hij jouw kindje om welke kleur het gaat: “rood!”

Wanneer je kindje er vervolgens voor kiest om het gele vormpje op de rug van Leon te bevestigen, zal de kameleon vrolijk vertellen dat rood en geel samen oranje wordt. Zo leert jouw kleintje al vroeg verschillende kleuren kennen.

Missie volbracht!

Wanneer alle vier de vormpjes op de rug van de kameleon zijn bevestigd, is het de bedoeling dat er op de rug van het beestje wordt gedrukt. Leon zal met zijn ogen rollen en de vormpjes vallen van zijn rug. Je kindje wil meteen weer opnieuw beginnen! Gedurende het spelletje maakt Leon allerlei grappige geluiden en zingt hij een liedje dat mama’s en papa’s ook graag meezingen.

Win Leon Kameleon

Hoe fijn is het als je kindje plezier heeft en stiekem ook een beetje leert? 🙂 De Sensory Kameleon van Bkids maakt dit mogelijk. Vindt Leon de Kameleon in onze Prénatal winkels en webshop of doe mee aan de winactie op Facebook en Instagram. Wij mogen Leon op beide kanalen drie keer weggeven!

dit vind jij vast ook leuk!

1 Comment

  • Reply
    Wendy Reurings
    1 december 2017 at 12:14

    Wat is die leuk! Ik doe graag mee voor mijn jongste dochtertje.

  • laat hier je reactie achter!