baby Featured home

Samen slapen met het Chicco ‘Next2me’ wiegje

shot_18_0102_zonder-schilderijgeknipt3
De eerste weken kan het fijn zijn om je kindje zo dicht mogelijk bij je te hebben. Vooral het eerste half jaar is dit ook zeker belangrijk. Je kunt namelijk in de gaten houden of je kindje op de goede manier slaapt. De veiligste slaapplek voor een baby is in een wiegje of kinderledikantje. Met het Next2me wiegje van Chicco ligt je baby ’s nachts dicht bij je, maar het ligt wel in zijn eigen bedje. 

Het klinkt onwijs fijn om met je kindje in één bed te slapen, maar dit heeft heel veel risico’s en wordt dus niet aangeraden. Het Next2me wiegje van Chicco zorgt ervoor dat je kindje veilig in zijn of haar wiegje kan slapen, terwijl jij dichtbij bent. Het wiegje wordt namelijk aan het bed van de ouders bevestigd en kan in hoogte versteld worden. Zo kan je het wiegje precies op de gewenste hoogte instellen!

De lichte structuur zorgt ervoor dat de wieg makkelijk te monteren en demonteren is. Het ‘raampje’ in de wieg is bewust doorschijnend, zodat je als ouders en kindje toch visueel contact houdt tijdens het slapen. Jij kunt lekker naar je kindje kijken – want die eerste dagen kun je je ogen écht niet van die kleine afhouden 🙂


Je kindje wordt ouder – en dan is het fijn om geleidelijk het wiegje iets verder van het bed te verplaatsen. Zo leert je kindje langzaamaan zelfstandig slapen. De verschuifbare poten in de wieg zorgen ervoor dat dit kan!

Het bedje heeft een zacht matras en een handige opbergtas voor als je het bedje ergens mee naar toe neemt. Daarnaast kan de bekleding makkelijk van de wieg worden afgehaald, om bijvoorbeeld in de was te stoppen.

Verkrijgbaar bij Prénatal

Enthousiast geworden over dit handige Next2me wiegje? De Next2me wieg is verkrijgbaar bij Prénatal in de kleuren Beige Brown en Grey.

dit vind jij vast ook leuk!

geen reacties

laat hier je reactie achter!