life & love nieuws

Lancering “Welkom in onze wereld” magazine

Prénatal Facebook modelletje Romée ontvangt het nieuwe gratis magazine
HOERA! Woensdag 24 februari is het nieuwe magazine “Welkom in onze wereld” gelanceerd op de Negenmaandenbeurs in de RAI Amsterdam. Deze editie is extra bijzonder, omdat het magazine een geheel nieuw format heeft met een nieuwe naam, meer inspiratie en leesplezier.

Het prachtige covermodel Romée was met haar moeder Rosanna en trotse oma op de beurs, om de eerste editie van het totaal vernieuwde magazine te onthullen. Romée is één van de modellen die zich opgegeven had voor de modellenoproep op Facebook en werd zo het covermodel van de voorjaarseditie van het “Welkom in onze wereld” magazine.

Romée is echt een topmodelletje in de dop. Mama Rosanna: “Ze is altijd vrolijk en al die aandacht vindt ze ook heerlijk. Ik ben heel trots dat haar foto nu op het magazine van Prénatal staat. En wat een mooie foto! ”

Prénatal Facebook modelletje Romée en haar mama
Twee keer per jaar geeft Prénatal een magazine uit boordevol tips, cadeautjes, inspiratie en simpele DIY’s speciaal voor alle (bijna) mama’s. Wij geven een inkijk in de laatste positie- en newborn fashion, informatie over autostoeltjes of lees handige tips over wat er allemaal in een verzorgingstas thuishoort. Haal ‘m gratis op in een van onze winkels! Kan je niet wachten? Dan kan je het magazine ook online bekijken: klik hier!

“Welkom in onze wereld!” Een speciaal momentje voor jou, geniet ervan!

Een magazine maken is een enorm project waarbij ons redactieteam flink wat overuren moest maken. Hieronder een kijkje bij de making-of:

dit vind jij vast ook leuk!

geen reacties

laat hier je reactie achter!