jouw kleintje model

Prénatal Castingdagen modelletjes

De gekozen modelletjes van de Prénatal Castingdagen

Het is zover! Op 9 december, 16 december en 6 januari namen wel 1.055 kindjes en mama’s mee aan de Prénatal Castingdagen. En we hadden nooit verwacht dat zó veel mama’s en kleintjes mee zouden doen! Na het verzamelen en selecteren van alle foto’s is het nu eindelijk tijd om de modelletjes van 2016 bekend te maken. Zit jouw kleintje of misschien jijzelf er tussen? Kijk snel verder! 

Tijdens de voorbereidingen van de eerste Castingdag hadden wij niet verwacht dat er zó ontzettend veel modelletjes zouden komen. Er stonden dan ook rijen vol met mooie mama’s en hun lieve kleintjes. Vanwege deze drukte hebben wij zelfs een extra Castingdag ingepland op 6 januari, zodat iedereen een kans kreeg deel te nemen aan de casting.

En dat was genieten! Wat een berg mooie foto’s hebben wij ontvangen. Hoe kunnen we daar nou uit kiezen – want elk kindje is mooi, nietwaar? Hieronder kan je snel kijken of jouw kleintje er tussen staat, of misschien jij zelf wel! Met de uitgekozen modellen wordt persoonlijk contact opgenomen. Zij worden uitgenodigd voor een professionele fotoshoot en zullen misschien wel verschijnen in ons Magazine, folder, Facebook of Instagram!

En de Prénatal modelletjes van 2016 zijn… : )

De gekozen Castingmodelletjes bij Prénatal

De gekozen kindjes
Thijs, Jace Mason, Ishaan, Jort, Cecilia, Ayden, Jhenzio, Ayush, Jevairo, Jazz-Lee, Ridwan, Eva Nova, Kivanç, Jair, Sami, Kadir, Zidane, Mason Tran, Max, Lou, Yada, Marsha, Liv, Giselle Simson, Roza, Julia, Alexandra, Naina, Mae, Fien Tebes, Sophie, Mex, Zoe, Megan Swart en Anchalina, Saar, Cinar, Dani, Jason, Jayce, Emar en Deniz!

… en de mama’s : ) 

Cindy van Opzeeland, Judith Hegeman en Kelly Pas.

Zit jouw kleintje of jijzelf er niet tussen? Omdat wij zó veel fotoshoots hebben, zullen wij modelletjes blijven selecteren vanuit de Castingdagen en de mooie foto’s die wij dagelijks per mail toegestuurd krijgen. Wie weet wordt jij daarom binnenkort misschien ook wel gebeld om deel te nemen aan één van onze fotoshoots. Allemaal bedankt voor jullie deelname en misschien tot snel!

Liefs, de Prénatal redactie

9 Comments

 • Reply
  Gijs Nouwens
  29 augustus 2016 at 14:44

  wanneer hebben jullie weer een castingdag, het lijkt ons leuk onze zoon op te geven

 • Reply
  Kilian Castaño
  16 september 2016 at 00:15

  Dit is Kilian hij is 6 manden oud! En zit nu in maat 68/74 Een heerlijk boefje die het heel leuk vind voor de camera. Mijn mama verzint altijd weer leuke dingen om mij op een foto te zetten. Ik vind het super leuk om fotos van hem te maken, ik hoop dat mijn kleine baby model voor jullie mag zijn…

 • Reply
  nicole
  19 september 2016 at 12:37

  Dit is jeffrey 4maanden oud. Zit in maatje 62-68. Een lekker ventje.. een echt lachebekkie. Ik hoop dat mijn kleine een model voor jullie mag zijn..

 • Reply
  francesca
  31 oktober 2016 at 13:18

  Hallo,
  Wanneer komen weer nieuwe casting dagen voor nieuwe modelletjes?

 • Reply
  Alexmarie
  4 juli 2017 at 08:40

  Ik vraag me net als de twee ouders hierboven af of er een nieuwe casting dag komt…voor de kindjes die na de vorige casting dag zijn geboren?

 • Reply
  Kislon
  2 oktober 2017 at 13:52

  Hallo,
  Wanneer is de nieuw casting dagen voor de nieuw modeltje?

 • Reply
  Desiree Graste
  24 oktober 2017 at 14:23

  Ik zou ook graag willen weten wanneer de nieuwe casting dag(-en) zijn.

 • Reply
  Aghavni
  28 december 2017 at 23:11

  Hallo ik ben Aghavni ik heb tweeling , twee mejsjes en
  In wil inschrijven voor mijn schatjes voor casting van
  Prenataal . Alvast bedankt .Grt Aghavni

 • Reply
  Rowena
  2 juni 2018 at 08:52

  Wanneer komt er weer een castingdag?

 • laat hier je reactie achter!