erop uit Featured tips Voor papa

12x mazzelen voor (aanstaande) papa’s!

Blog papapech

De Mama Mazzeldagen niet voor vaders? Zeker wel! Hierbij 12 tips waar juist de man naar kan kijken! Laat je kerel zich verdiepen in vervoer, snufjes, veiligheid en Dikkie Dik. Samengesteld door Floris en Sander, de papa’s van de Papaklas.

1. De Maxi Cosi 2 way Pearl met I-size

Als vader wil je dat je kind natuurlijk superveilig in de auto zit. I size is de nieuwe standaard en zorgt ervoor dat je kind langer tegen de rijrichting in kan zetten. Echt iets om je even goed in te verdiepen of te laten voorlichten.


2. Creatief met de Philips Avent stomer blender

Zelf groentehapjes maken is heel simpel en zó veel gezonder dan kant-en-klaar potjes. Neem een avond de tijd, snijd een hoop verse groente klein, stoom ze gaar en je hebt er de hele week plezier van.

3. Strollin’ around met de Mutsy Igo Reflect – Cosmos black

Een kinderwagen is natuurlijk het ultieme item om mee te pronken. Als vader wil je hier even achter gelopen hebben. Voelt het comfortabel? Is de hoogte goed voor jou? En krijg je de bak makkelijk van het onderstel af? Probeer het uit!

4. Heerlijk snoozen met de Zazu ‘slaaptrainer’

Een nachtlampje betekent niet alleen herkenbaarheid voor je kleine in het donker. Deze handige slaaptrainer zorgt er ook voor dat je kleintje weet wanneer het tijd is om uit bed te komen. Is de pinguïn oranje, dan moet je kindje nog héél even blijven liggen. Wordt hij groen, dan is het tijd om op te staan – handig!

5. Op pad met een stoere verzorgingstas

Met dit soort luiertassen ga je als man ook graag op stap met de kleine. Makkelijk om toch alles bij je te hebben zonder met een roze bloemetjesmotief te lopen of je eigen werktas onder het melkpoeder te hebben.

6. Opletten geblazen: autostoelspeeltje

Levensgevaarlijk om tijdens het rijden te moeten zoeken naar een speeltje dat je kindje op de grond heeft gegooid. Toch wil je dat je kind rustig zit te spelen zonder dat jij afgeleid wordt.

7. Veilig badderen met de Prénatal badthermometer

Zo handig om even precies te weten of het badje warm genoeg, maar niet té warm is voor je kleintje!

8. De alleskunner: Prénatal hydrofiel luier 3-pack

Vieze handjes, boertjes, kwijl, je kunt het zo gek niet bedenken, maar overal heb je een hydrofiel doek voor nodig. Ten minste, als je zelf een schoon overhemd wilt houden.

 

9. Het campingbedje

Weer zoiets dat je als man even goed wilt bekijken. Hoe fijn is het als je in 3 tellen bij je schoonouders het campingbedje uitvouwt en zo makkelijk je kind even laat slapen. 

10. Badderplezier: Swimtrainer classic

Je kind al vroeg aan water laten wennen is erg belangrijk, maar dan wel veilig. Hiermee kan je kleine al vroeg mee naar het zwembad en is het ook op vakantie veilig.

14

11. Maak je huis babyproof met het traphekje

Maak je huis babyproof door op je knieën door de woonkamer te kruipen, zo zie je waar een kleintje tegenaan loopt. Het beter bevestigen van snoeren, wegstoppen van breekbare spullen en het plaatsen van een traphekje is een mooie klus voor papa.

12. Voorlezen: Dikkie Dik

Haal het kind weer in je naar boven, verhef je stem en speel Dikkie Dik. Jouw creatieve, gekke kant helpt je kind ontwikkelen.

Bonustip: een goede voorbereiding is het halve werk…

Niet in de Mama Mazzelaanbieding, maar wel heel nuttig: lees je in tijdens de zwangerschap. Echt helemaal voorbereid ben je nooit, maar zo heb je je in ieder geval ingelezen 🙂

Na een dag (online) winkelen mag je als papa best laten weten hoe trots je bent op alle nieuwe items! Alle (aanstaande) papa’s, laat zien dat de Mama Mazzeldagen niet alleen om mama’s draaien. Want papa’s zijn ook van harte welkom!

dit vind jij vast ook leuk!

geen reacties

laat hier je reactie achter!