life & love

Pandora test de Philips AVENT Babyfoon SCD580!

Even voorstellen

Mijn naam is Pandora, ik ben 26 jaar en woon samen met Martijn en ons dochtertje Madae in Amersfoort. Op dit moment ben ik druk met de verzorging van Madae, en na mijn verlof ga ik weer werken : ) Mijn hobby’s zijn winkelen, series kijken en reizen.

“Wij zouden de babyfoon zeker aanraden. Op onze vakantie naar Griekenland gaat de babyfoon ook zeker mee! Hier een tevreden testmama!”

Gebruiksgemak: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Werking: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Bereik: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Design: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Veiligheid: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Kwaliteit: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Gebruiksvriendelijkheid
De babyfoon werd netjes thuis afgeleverd. Toen Madae sliep heb ik hem uitgepakt en geïnstalleerd. Hij moest nog een nacht in het stroom om volledig opgeladen te zijn. Fijn dat er oplaadbare batterijen bij geleverd worden. De gebruiksaanwijzing alleen even gebruikt bij het installeren, maar eigenlijk is dat niet nodig. De babyfoon en de knopjes spreken voor zich.

Functionaliteiten
De eerste morgen meteen uitgeprobeerd bij haar ochtend slaapje. Ik vond dat ik Madae niet heel goed hoorde. Dit bleek later te kloppen, want ik had het geluid van de ouder unit niet hard genoeg staan.

Nadat het geluid goed stond, viel me op hoe zuiver en zonder ruisjes het geluid weergegeven word. De blauwe indicaties zijn ook handig als het geluid uitstaat. Er zit een trilindicatie op die bij het huilen afgaat, deze heb ik niet gebruikt, maar lijkt me wel handig in een drukke rumoerige omgeving. De babyfoon staat bij ons standaard op het 4e niveau qua geluid, op dit volume zijn alle geluiden goed te horen. De blauwe indicaties helpen hier bij, mocht je bijvoorbeeld aan het stofzuigen zijn en het geluid niet horen.

De babyfoon wordt de gehele week gebruikt bij de slaapjes die Madae doet boven in haar wiegje. Het idee is om de babyfoon ook  mee te nemen als wij een keer buiten huis verblijven, dit is er de eerste week alleen nog niet van gekomen.

De projector die erop zit hebben wij nog niet gebruikt, dit omdat die alleen zichtbaar is in het donker en Madae overdag met de gordijnen open slaapt. Wel hebben wij hem ‘s avonds even getest en het is een mooi en speels licht wat er vanaf komt. Madae vond het mooi en bleef er naar kijken, ook de liedjes die erop staan trekken haar aandacht! Ik vond het grappig dat ik er zelf een echt liedje in herkende i.p.v. alleen tonen.

De babyfoon bevalt tot nu toe goed. De baby unit heeft geen display en zodoende is het niet mogelijk om de luchtvochtigheid, temperatuur, tijd etc. ook te zien op het moment dat je bij je kindje in de kamer staat. Had het zelf fijn gevonden als dit wel zo was geweest.

Eindbeoordeling
De babyfoon is uitstekend bevallen gedurende de testmaand! We hebben veel plezier gehad van het heldere en duidelijke geluid dat deze babyfoon laat horen. De babyfoon wordt eigenlijk altijd op de slaapkamer gebruikt, waar Madae in haar wiegje ligt. We hebben de babyfoon niet uitgeschakeld gehad gedurende de maand, dus ook als zij er niet lag hoorden we de geluiden die boven waren. We vonden hem zelf ook heel handig, door te spreken op de slaapkamer kon diegene die beneden zat horen wat de ander wilde. Niet alleen handig voor kindjes dus, scheelt een hoop geroep!

Ook bij opa en oma die de babyfoon meekrijgen voor een logeerpartijtje doet hij het goed. Het bereik wat de babyfoon heeft is prima, ook in een goed geïsoleerd nieuwbouwhuis : )

 Lees hier de reviews van de rest van het fanpanel!

geen reacties

laat hier je reactie achter!