Featured life & love nieuws

Ode aan Mama: upload je video!

Om Moederdag te vieren vragen we alle fans een kijkje te geven in hun leven als mama. Inmiddels hebben al meer dan 100 mama’s een leuke video ingestuurd via Ode aan Mama. Heb jij nog geen video ingestuurd? Dit kan nog t/m vrijdag 6 mei. Lees snel verder hoe je mee kan doen!

Hoe werkt het?
1. Upload je video (t/m vrijdag 6 mei) van een grappig, herkenbaar moment op odeaanmama.nl.
2. Misschien verschijnt jouw inzending in onze ‘Ode aan Mama’ Moederdagvideo!
3. En maak ook nog eens kans op 1 van de 10 jaarabonnementen op de prachtige bloemen van Bloomon.

‘Ode aan Mama’ Moederdagvideo
Hoe gaaf zou het zijn om op Moederdag een écht kijkje te kunnen geven in het leven van mama’s, en op die manier een ode te geven aan jullie allemaal? Daarom delen wij op Moederdag via Facebook in één grote ‘Ode aan Mama’ Moederdagvideo de allermooiste inzendingen. Een echte ode aan mama. En natuurlijk de fantastische kleintjes!

10x een jaar lang bloemen van Bloomon
Onder alle ‘Ode aan Mama’ inzendingen mogen wij maar liefst 10x een Bloomon jaarabonnement Large weggeven! Daar word je toch blij van? Aan elke bos bloemen geeft Bloomon een kleine twist. Voorspelbaar zijn ze in ieder geval nooit. Jouw bloemen worden rechtstreeks bij de kwekers gehaald. Hierdoor blijven ze nog langer mooi! Lees hier alles over Bloomon

Originele cadeautjes voor Moederdag
Zoek jij een cadeautje voor een mama (to be)? In onze webshop hebben wij de meest bijzondere en passende cadeautjes bij elkaar gezocht. Voor de mama’s die hun eerste kleintje verwachten én mama’s die dit jaar Moederdag vieren met hun kleintje erbij. Bekijk hier alle cadeautjes!

 Moederdag Bloomon actie Prénatal

dit vind jij vast ook leuk!

geen reacties

laat hier je reactie achter!