baby erop uit Featured

Nuna IVVI Savi: Neem jouw kindje mee op een dream ride

Lekker dagdromen met je kleintje is wat we het liefst allemaal doen, de Nuna IVVI Savi helpt je hier graag een handje bij. Of het nu een ritje door de stad of door het bos is: het beste comfort voor je kindje is het belangrijkst. Neem jouw kindje mee op een dream ride! 

De Nuna IVVI Savi: een strak design

Comfort voor je kindje: check. Looks: check. Mate van handigheid: héél erg handig! De Nuna IVVI Savi is te gebruiken met een reiswieg en als kinderwagen. Bovendien kan het zitje zowel voor- als achterwaarst op het frame geplaatst worden, zodat je kindje lekker de wijde wereld in kan kijken.

De luxe leatherlook accenten maken deze wagen een echte eyecatcher op straat. De stof van de Nuna IVVI Savi is verkrijgbaar in vier mooie kleuren. De stof van de Nuna IVVI Savi is lekker lekker koel in de zomer maar geeft juist warmte in de winter. De 4-seizoenen bekleding kan simpel aan het seizoen worden aangepast. Of je nu gaat voor de reiswieg of het zitje, deze slimme kinderwagen tover je in een mum van tijd om tot een passende wagen voor jouw kleintje. De wagen heeft foam banden en een goede vering, dit zorgt voor het beste reiscomfort voor je kindje. Ook heeft deze kinderwagen een grote opbergmand, zo hoef je nooit meer te slepen met boodschappen, speelgoed of zware tassen 😉

Alle voordelen op een rijtje:

  • Een kinderwagen die met je kindje meegroeit, vanaf de geboorte tot dat ze eruit gegroeid zijn.
  • Verstelbaar in verschillende standen.
  • De kinderwagen beschikt over een unieke stof: luchtdoorlatend voor in de zomer en comfortabel en warm voor in de winter.
  • De voorbeugel is draaibaar én afneembaar. Lekker handig dus!
  • Een afneembare zonnekap die extra groot gemaakt kan worden en zorgt voor genoeg schaduw.
  • Handig kijk-raampje aan de zijkant van de zonnekap zodat je kleintje extra veel ventilatie krijgt en lekker naar buiten kan kijken.

Benieuwd geworden naar deze alleskunner? Neem snel een kijkje in onze webshop of kom langs in één van onze megastores voor een testrondje! 😉

dit vind jij vast ook leuk!

geen reacties

laat hier je reactie achter!