Featured

Noor’s new mom diary: week 7

13774420_1557582531215204_2034730461_n

First time mama én oprichtster van de blog Queen of Jetlags, Noor de Groot (28), houdt sinds de geboorte van haar dochtertje Olivia Mae haar ‘new mom diary’ bij. Deze week vertelt ze over Olivia’s eerste grote reis!

Baby Olivia is alweer bijna 4 maanden en nu de zomer aanbreekt komen er weer allemaal ‘firsts’ aan. Afgelopen maanden is ze naar Hamburg, Berlijn en Parijs geweest maar nu gaat ze haar echte eerste lange vlucht maken aankomende week namelijk naar Los Angeles. Gelijk een vlucht van 11 uur en 9 uur tijdsverschil. Ik kan er nog niks over zeggen want ik heb geen idee hoe het haar allemaal gaat bevallen maar heel erg spannend vind ik het wel!

Een andere first die deze week plaatsvond was het maken van haar paspoort foto’s, ik heb echt nog nooit zoiets grappigs gezien. Ook daar had ik geen idee van hoe het zou gaan. Bij de fotostudio hoorde we dat babies of op de grond gelegd worden of in de babystoel gaan zitten. Olivia kan haar hoofdje al aardig recht houden en mocht in de babystoel wat het grappigste gezicht ooit was. De foto is hilarisch, een kleine dikke verbaasde baby waarvan natuurlijk extra foto’s gedrukt zijn om uit te delen voor ouderwets in de portemonnees van familie en vrienden. Woensdag kan ik haar paspoort ophalen en dan gaat de grote reis beginnen. Ik ben benieuwd!

geen reacties

laat hier je reactie achter!