home in de spotlights

NIEUW: Nijntje Mint Safari + WIN knuffel 60 cm

Jippie! We zijn ze blij, want onze Nijntje collectie is vernieuwd! De Nijntje Mint gebreide artikelen zijn in een nieuw jasje gestoken onder de lijn: Nijntje Mint Safari. Met nóg meer vrolijke dierenvriendjes voor je kleine om mee te spelen. Enne, er zijn ook heel veel roze artikelen ❤️ Lees gauw verder, want we geven 3x een knuffel van 60 cm weg!

Zelfde kleur, nieuw patroon

‘Nijntje, lief klein konijntje..!’ Bij wie klinkt dit niet de hele dag door, haha?! Zoveel kindjes over de hele wereld die niet meer zonder hun lievelingskonijntje kunnen. Tiamo heeft een hele fijne lijn met allerlei zachte Nijntje items – voor de allerkleinsten tot de grotere kindjes. Sinds kort is deze collectie met gebreide items vernieuwd. De vrolijke Mint (en roze) kleuren zijn nog steeds hetzelfde. Maar waar nijn en pluis eerder een gebreid pakje aan hadden, dragen ze nu een ruit. Dit ruitje zie je ook terug in alle andere speeltjes – van knuffels tot boxkleden en muziekdoosjes tot muziekmobielen in deze vrolijke kleurtjes.

Maak kennis met de ‘safari’

Daarnaast maakt je kleintje naast ‘nijn konijn’ ook kennis met andere dieren – zoals de zebra en leeuw – die centraal staan in deze ‘Nijntje Mint Safari’ collectie. De items zijn heel toegankelijk waardoor ze perfect in ieders baby -of kinderkamertje passen. Door de zachte stofjes kunnen de allerkleinsten (vanaf de geboorte) zich er al mee vermaken. Stiekem zou je de hele verzameling wel bij elkaar willen sparen 🙂

WIN 3x Nijn knuffel 60 cm tijdens de ‘Mama Mazzeldagen’

Het bekendste konijn van de wereld is er in verschillende zachte knuffelformaten. En.. leuk nieuws: om de #Mazzeldagen te vieren mogen we de Nijn van 60 cm groot maar liefst 3x weggeven! Om lekker mee te knuffelen of gezellig in een hoekje van de kamer te zetten! Doe mee t/m 2 april via Facebook.

dit vind jij vast ook leuk!

5 Comments

 • Reply
  Seyma
  29 maart 2018 at 19:57

  Ik wil heel erg hebben

 • Reply
  Charlene
  29 maart 2018 at 21:01

  Super leuk voor Mn nichtje die 2 jaar wordt, zij is een grote Nijntje fan, zij neemt Nijntje overal mee naar zelf naar Suriname die 2 zijn echt onafscheidelijk ????❤️

 • Reply
  Ze
  29 maart 2018 at 21:23

  Heel graag voor mıjn zoon 6 weken nog dan moet ık bevallen

 • Reply
  Anne
  30 maart 2018 at 11:37

  Voor onze pas geboren baby Jay die graag knuffelt met Nijntje …????

 • Reply
  Britt
  30 maart 2018 at 19:57

  ???? super leuk ???? mijn dochter is er al wat te groot voor maar natuurlijk zou ik mijn vriendin erg super blij mee maken ????

 • laat hier je reactie achter!