baby body & beauty Featured winacties zwanger

Moederdag: geef een kijkje in jouw #momlife!

Uit een roze wolk komt soms ook regen, nietwaar? Geef daarom voor Moederdag 2017 ook een kijkje in jouw #momlife. Upload een foto van een herkenbaar of moment van jezelf of van een andere mama met haar kindje. Onder de leukste inzendingen verloten wij 15 mommy-makeovers bij Rob Peetoom incl. Prénatal cadeaukaart t.w.v. €100,-!

Hoe werkt het?

1. Upload je foto van een leuk of herkenbaar moment op www.momlifebyprenatal.nl
2. Misschien verschijnt jouw foto bij de winnende inzendingen!
3. En maak kans op 1 van de 15 mommy-makeovers bij Rob Peetoom incl. Prénatal cadeaukaart tw.v. €100,-

1 van de 15 mommy-makeovers bij Rob Peetoom

Hoe mooi zou het zijn om voor Moederdag een écht kijkje te geven in het leven van mama’s? Door het delen van jouw #momlife laat je ook nog eens aan andere mama’s zien dat het moederschap een roze wolk is – waar soms ook regen uit komt 🙂 Op Moederdag delen wij de allerleukste foto’s op onze Facebook en Instagram.

Hoe mooi zou het zijn om voor Moederdag een écht kijkje te geven in het leven van mama’s?

Cadeautips voor Moederdag

Zoek jij een cadeautje voor een mama (to be)? In onze webshop hebben wij de meest bijzondere en passende cadeautjes bij elkaar gezocht. Voor de mama’s die hun eerste kleintje verwachten én mama’s die dit jaar Moederdag vieren met hun kleintje erbij. Bekijk hier alle cadeautjes!

Moederdag verrassing: Loving Blends ‘haver’ pakket

Pssst… Wil jij thuis een ‘Mommy Makeover’? Kom dan in het Moederdag weekend op 13 of 14 mei naar 1 van de Prénatal megastores en de eerste 18 klanten ontvangen bij besteding vanaf €50,- een verzorgingspakket van Loving Blends. Iets te laat of kom je langs bij één van onze citystores? Tijdens Moederdag delen wij aan onze klanten ook heerlijke Loving Blends proefmonsters uit. Bekijk hier de winkels bij jou in de buurt.dit vind jij vast ook leuk!

4 Comments

 • Reply
  Eve Allijn
  28 april 2017 at 21:42

  De link doet het niet? Hellup! 🙂

 • Reply
  Rianne
  28 april 2017 at 22:24

  Bummer.. de link doet het niet ????

 • Reply
  Heleen Reijns - van Donselaar
  29 april 2017 at 08:04

  ‘Mogguh! #zondagochtenddingen #thereallife #nieuwemini #kroelenmetmnkrullenbol #sleepyhead #messyhairwedontcare #veeeeeelstevroegwakker #papamaguitslapen #gaaaaaaap #MOMlife….’ En daar hadden we dus een foto bij willen uploaden, maar de link doet ’t niet. Is dat nou even jammer ???? Hahaha. Toch de foto willen zien? Heb jullie getagt bij mn berichtje op Instagram @studiovandd ???? Liefs mama Heleen [die na 1,5 jaar geen kapper te hebben gezien, wel een op-knip-beurtje kan gebruiken…]

 • Reply
  Mariëlle Nooyen
  30 april 2017 at 20:37

  Ook hier werkt de link niet, hopelijk wordt dit snel opgelost. Hoort wel een beetje bij #momlife 🙁

 • laat hier je reactie achter!