erop uit Featured

Maxi-Cosi AxissFix Air: nóg veiliger onderweg

Iedere ouder vindt het belangrijk dat je veilig je kindje mee kunt nemen onderweg. Met de Maxi-Cosi AxissFix Air zit je kindje veiliger dan ooit. Dit is namelijk de eerste autostoel mét airbags! Kinderen reizen het veiligst achterwaarts tot ze ongeveer vier jaar zijn. Maar met tegenwoordig meer kleine stadsauto’s zitten kinderen soms al eerder voorwaarts. Met de Maxi-Cosi AxissFix Air is hier rekening mee gehouden en zit je kindje veiliger dan ooit.

Extra bescherming door airbags

Hoe fijn is de gedachte dat het hoofdje en nekje van je kindje extra beschermd is door deze autostoel? Bij een botsing worden de twee mini-airbags, die in de riempjes zitten, in een fractie van een seconde gevuld met koude lucht. De I-Size veiligheid, in combinatie met de stoel die 360° kan draaien, is super veilig én handig! De AxissFix Air wordt geleverd met ISOFIX, wat het nog makkelijker maakt om je kindje in de auto te plaatsen en goed vast te zetten. Een hele wereld aan veiligheid komt samen in één autostoel. Zo kan je lekker op stap, zonder je druk te hoeven maken over ”Wat als…”. Een hele fijne gedachte, toch?!

In deze video is te zien hoe de Maxi-Cosi AxissFix Air werkt in het geval van een ongeluk.

Achterwaarts en voorwaarts

De Maxi-Cosi AxissFix Air is zowel achterwaarts te gebruiken vanaf 61 cm (ongeveer 4 maanden) tot 87 cm (ongeveer 2 jaar) en voorwaarts vanaf 76 cm (ongeveer 15 maanden) tot 105 cm (ongeveer 4 jaar). Het stoeltje kan 360º draaien, wat super praktisch is. Geen gedoe meer met je kleintje in het stoeltje wurmen. Je draait hem gemakkelijk naar de deur toe en je hebt alle ruimte om je kindje vast te zetten. Wat ons betreft één van de beste uitvindingen!

Oriënteren op Maxi-Cosi autostoeltjes

Ben je je aan het oriënteren op een autostoeltje en wil je ‘m graag eerst in het echt zien? Kom dan langs in één van onze winkels! Ook kun je ‘m daar vergelijken met andere Maxi-Cosi autostoeltjes. Je kunt natuurlijk ook altijd een kijkje nemen in onze webshop.

 

dit vind jij vast ook leuk!

geen reacties

laat hier je reactie achter!