baby winacties

Maak je Stokke winterklaar met de Winter Kit

De winter staat alweer voor de deur, tijd om wat stylish winter-inspiratie op te doen, nietwaar? Sinds vandaag hebben wij de nieuwe Stokke Winter Kits in ons assortiment en we love it! Met deze Kit bescherm je je kindje tegen weer en wind, zelfs als de temperatuur tot onder de 0 daalt. En niet alleen voor je kleintje: de designers van Stokke hebben ook aan jou gedacht met de fijne handschoenen aan het stuur. Een echte musthave dus!

Door het windscherm en de  geïsoleerde kap met een zachte schaapsvacht is de Stokke Winter Kit de beste manier om je kleintje te beschermen tegen de winterse kou. Je kunt het eigenlijk zien als een dikke winterjas voor je kinderwagen ; ). Door een opening kan je kindje gewoon genieten van de winterse uitzichten. Daardoor wordt het ook niet te warm voor je kindje; er kan gewoon lucht circuleren! De Winter Kit is verkrijgbaar in Onyx Black en Pearly White.

De Stokke designers hebben niet alleen aan je kindje gedacht, maar ook aan jou. Bij de Stokke Winter Kit zit namelijk een heerlijk warme ‘handmof’. Fijne handschoenen voor jou! Hij bevat een afritsbare boord van echt schaapsvacht. De Winter Kit is geschikt voor  Stokke Trailz, Crusi en Xplory. Maak je kinderwagen knuffelbaar en klaar voor de winter!

Laat het ons weten: welke kleur is jouw favoriet? De donkere Onyx Black of toch de witte Pearly White? Deel het in je reactie op Facebook, we mogen namelijk van elk exemplaar één weggeven.

Stokke Winter Kit in Onyx Black

Stokke Winter Kit in Pearly White

dit vind jij vast ook leuk!

geen reacties

laat hier je reactie achter!