baby Featured winacties

Vereeuwig een uniek moment met een gezinsfotoshoot


Wil jij graag de knappe koppies van je kleintje of van jullie hele gezin vastleggen? Een newborn of gezinsfotoshoot zorgt niet alleen voor een leuke ervaring maar ook voor hele mooie herinneringen. Een unieke fase die vastgelegd moet worden.

Fotografe Suzanne (www.littledetail.nl) houdt zich al meer dan vier jaar bezig met fotografie en heeft een passie voor het vastleggen van mooie momenten. Fotograferen doet ze met natuurlijk licht, geen felle lampen en flitsen. In rust en met alle tijd, heel ongedwongen en op het tempo van de kinderen. Suzanne schiet de foto’s thuis in jullie eigen omgeving of buiten op een mooie locatie. Bijvoorbeeld in de duinen, op het strand of in het bos. Jullie hele gezin zo natuurlijk mogelijk op de foto, zonder te poseren, gewoon precies zoals jullie zijn.

Leuk: voor Vaderdag geven wij (5x) een Little Detail lifestyle newborn of gezinsfotoshoot weg. Doe mee en upload je foto via dadlifebyprenatal.nl!

Newborn of gezinsfotoshoot

Het moment dat jullie pasgeboren baby nog zo klein is, wil je niet vergeten. De eerste weken zijn zo intens en puur. Leg deze unieke fase in jullie leven vast. Een waardevolle herinnering met een hoop kleine details waar je later met betraande ogen naar terug kunt kijken. Ook als je kleintje uit de luiers is, dan zijn er nog zoveel mooie momenten en details om vast te leggen.

Klik hier om jouw #dadlife foto in te zenden!

Een mooi moment vastleggen

Lijkt het jou leuk om één van deze momenten te vereeuwigen? Voor Vaderdag geven wij vijf keer een Little Detail fotoshoot weg. Maak kans en upload je foto op www.dadlifebyprenatal.nl.

dit vind jij vast ook leuk!

geen reacties

laat hier je reactie achter!