erop uit Featured

Let’s go urban – Chicco Urban

Ready for a ride? Met de Chicco Urban ga je zelfverzekerd op weg – je weet immers dat je alles bij de hand hebt. De Chicco Urban is een veelzijdige kinderwagen en van alle gemakken voorzien. De kinderwagen is de perfecte oplossing voor het vervoer van je baby van 0-36 maanden. Je bouwt de wagen namelijk gemakkelijk om naar een andere variant, die past bij de leeftijd en behoefte van je kindje.

Eindeloze mogelijkheden

Zo maak je van het zitje gemakkelijk een reiswieg als je merkt dat je kleine toe is aan een dutje. Even heerlijk slapen terwijl jij de boodschapjes doet. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat je kindje graag wat van jullie ritje samen meemaakt – kies dan voor het gewone zitje. Kijkt hij liever naar jouw of naar de wereld voor zich? It’s up to you! Je draait hem namelijk gemakkelijk de andere kant op. Zien hoe snel je dit doet? Bekijk dan de video waarin we het je laten zien.

Comfortabel én praktisch

Naast de vele mogelijkheden die deze kinderwagen te bieden heeft, is hij ook heerlijk comfortabel. Je kindje heeft veel bewegingsruimte in het brede zitje en de stoffen voelen zacht aan. Wanneer je de Chicco Urban opvouwt, kan deze met- of zonder zitje worden opgevouwen. Daardoor past de kinderwagen in de kleinste kofferbakken. Maak je kinderwagen compleet en personaliseer hem in één van de leuke kleuren met de Chicco Urban Colourpack.

Wat zit er in de basis?

De basis bestaat uit:

  • Een frame
  • Zitting
  • Matrasje voor reiswieg functie
  • Boodschappenmand
  • Regenbekleding.
  • De Chicco Urban Colourpack is afzonderlijk verkrijgbaar in verschillende kleuren om jouw eigen kinderwagen te creëren; het omvat een beenkap, zon/windkap, verkleinkussen voor de eerste maanden en schouder kussens.

Zie jij het wel zitten met deze mooie én veelzijdige kinderwagen? Kom langs in één van onze winkels om een proefritje te maken of bestel ‘m in onze webshop.

dit vind jij vast ook leuk!

geen reacties

laat hier je reactie achter!