Featured

Leg jouw liefde(s) vast – Valentijn 2018

Echte liefde is niet uit te drukken met een rode roos of diamanten ring. ❤✨ Hoe mooi is het om met jouw ‘echte liefde’ samen een kindje te krijgen. Zet daarom jouw partner én de vader of moeder van jouw (aanstaande) kindje in het zonnetje tijdens Valentijn & maak kans op een liefdevolle prijs: een unieke gezinshoot voor jullie gezinnetje. Doe mee met deze winactie via Instagram of Facebook en maak kans op één van de twee gezinshoots die wij op 14 februari 2018 weggeven. Hoe bijzonder om dit samen te doen?

GIVEAWAY | 2x Valentijn gezinshoot

Wil jij kans maken op één van de twee gezinshoots die wij weggeven op de “dag van de liefde”? Dat kan door mee te doen via de giveaway acties op ons Instagram en Facebook kanaal. De twee acties verschillen van elkaar, vandaar dat we je per kanaal uitleggen hoe je mee doet. Let op!

1. Upload de allerliefste / romantische foto van jullie gezinnetje onder de post met de winactie op onze Facebook pagina.
2. Óf plaats de meest liefdevolle comment met jouw ultieme geluksmomentje onder onze Instagram post over de winactie.
3. Is jouw foto op Facebook uitgekozen tot winnaar? Dan ontvang je van ons een persoonlijk berichtje onder de foto. YAY!
4. Is jouw comment op Instagram het winnende bericht? Dan krijg je een persoonlijk berichtje én verschijnt deze comment op 14 februari 2018 in onze Instagram stories op ons Instagram kanaal. How romantic!

Hoe mooi is het om jouw geluksmomentje met de buitenwereld te delen? ❤

Koterfoto

Professioneel fotografe Petra de Munck van Koterfoto staat tijdens jullie shoot achter de camera. Petra heeft jarenlange ervaring als fotograaf en weet als geen ander hoe ze jullie gezinnetje extra mooi op beeld vastlegt. De shoot vindt plaats in de fotostudio bij Koterfoto (Prénatal Hearts) aan de Euroweg 100, 3825 HD Amersfoort. Meer weten over Petra en Koterfoto? Bekijk dan de Instagram pagina van Koterfoto of lees haar persoonlijke blog.

Valentijn cadeautips: een lieve verrassing

Je grote liefde op Valentijnsdag verrassen met een leuk cadeau? Wij weten dat dit best een uitdaging kan zijn (ook voor de mannen ;-)). Vandaar dat we een aantal tips geven om the guy een handje op weg te helpen! Ook hebben we in onze webshop alvast de allerleukste Valentijn cadeautjes op een rijtje hebben gezet. Van kleine ‘i love mama’ sokjes tot gipsafdrukken van je kleintjes handjes en schattige rompertjes met de opdruk ‘mama is super lief‘ of ‘papa is super cool’. Welk cadeautje is jouw favoriet?

dit vind jij vast ook leuk!

1 Comment

  • Reply
    Veronique
    10 februari 2018 at 10:17

    Geweldige actie
    Een hele mooie foto van ons gezin zal het afmaken we hebben nog veen van ons samen!! Onze kleine meid is 4 maandjes jong ????. ????????????????

  • laat hier je reactie achter!