erop uit Featured home

It’s all in the eyes: interactie met Stokke

Na 9 maanden in mama’s buik is warmte en nauw contact voor je baby erg belangrijk voor de ontwikkeling. Zo is oogcontact super belangrijk voor de hechting tussen jou en je kindje. Helemaal niet erg – waarschijnlijk kun je je ogen toch niet van je kindje afhouden. Met deze gedachte zijn alle Stokke® producten op ooghoogte gemaakt. 

Aan tafel!

Gezellig samen aan tafel zitten, een beeld waar je wellicht al heel lang van gedroomd hebt. Samen eten is best iets intiems. Misschien denk je dat je kindje pas zodra het een beetje kan zitten, bij jullie aan tafel kan aanschuiven. Niets is minder waar! Op de welbekende Stokke® Tripp Trapp® plaats je gemakkelijk een zitje – speciaal voor jouw newborn.

Samen de wereld ontdekken

Is het je wel eens opgevallen dat de kinderwagens van Stokke® een stuk hoger zijn dan andere kinderwagens? Ook dit is ontworpen om het oogcontact met je kindje te stimuleren. Niets leuker dan samen de wereld ontdekken en deze speciale momenten te delen. Eén blik kan al voldoende zijn om te laten weten aan elkaar dat jullie het gezellig hebben samen. En doordat je kindje je elk moment in de ogen kan aankijken, voelt het zich op zijn gemak. Papa of mama is dicht in de buurt!

Wist je dat?

Een derde van de ouders denkt dat oogcontact met je pasgeboren baby pas mogelijk is na 6 weken (Motivaction). De ontwikkeling van het zicht van je baby begint echter al in de baarmoeder. Je kindje ziet nog niet helemaal scherp, maar herkent wel degelijk jouw gezicht! Dit merk je bijvoorbeeld bij het voeden – je kindje zoekt duidelijk contact met jouw gezicht. Baby’s zijn enorm aangetrokken tot ogen en houden van gezichten. Heel belangrijk dus om hier al vroeg op in te spelen 😉

Benieuwd naar de producten van Stokke®  die er speciaal op gericht zijn om de connectie tussen jou en je kindje te stimuleren? Bekijk ze dan in onze webshop of kom langs bij één van onze winkels.

dit vind jij vast ook leuk!

geen reacties

laat hier je reactie achter!