Featured fun

Hoera! Prénatal Hearts bestaat 5 jaar

HOERA! In maart bestond Prénatal Hearts in Amersfoort alweer 5 jaar en dat mag groots gevierd worden. Natuurlijk doen we dat met niemand liever dan met jou! Daarom vieren we zaterdag 1 juli de hele dag feest. Daarnaast kun je ook nog een goodiebag met allerlei toffe goodies van onze partners ontvangen! 🙂

Locatie: Prénatal Hearts Amersfoort
Wanneer: Zaterdag 1 juli, van  10:00 – 17:00 uur (winkel open van 09:00 – 19:00 uur)

Heerlijke hapjes & drankjes

We willen de dag goed beginnen. De catering heet jou graag welkom met een lekker (verfrissend) drankje en verschillende zoete lekkernijen.

Demonstraties van jouw favoriete merken

Er zijn allerlei leveranciers aanwezig zoals Philips Avent, Coci Marcel, Bugaboo, Stokke, ByKay, Thule, ABZ, CYBEX en Joolz die productdemonstraties komen geven in de winkel. Daarnaast staan ze ook klaar om al jouw prangende vragen te beantwoorden.

Ook leuk: in de goodiebags die je deze dag ontvangt zit van verschillende leveranciers een leuke bijdrage.

Informatie, workshops & meer!

Naast de leveranciers zijn er 1 juli ook verschillende partners van ons aanwezig. Je vindt ze op de Entresol of in de hal met een kraam waar je meer informatie kunt krijgen, producten (van bijvoorbeeld Naïf Care) kunt proberen en verschillende demonstraties kunt bekijken. Bezoek de boekpresentatie van Dayenne Bos (100% PUUR), laat je kindje casten door Koterfoto, maak een testritje met de Babboe bakfiets of woon een cursus van Naviva kraamzorg of Livis bij. Ook kun jij je dansmoves laten zien bij de mama/vader dansworkshop van MamaDances met baby in de draagzak.

Personaliseer jouw Stokke Tripp Trapp!

Tijdens het event is Stokke aanwezig met een speciale graveermachine. Mocht je 1 juli een Tripp Trapp stoel aanschaffen, dan kun je deze gratis laten voorzien van een naam of tekst. Heb je al een Tripp Tripp thuis staan? Haal het rugsteuntje er dan af en neem hem mee naar ons event. Ook dán kun je hem gratis laten personaliseren.

Oppasservice tip!

Tijdens ons event kun je je kindje bij de -speciaal ingerichte- kinderopvang van Partou brengen zodat je als (groot)ouders zorgeloos kunt shoppen. Hier hoef je je in ieder geval dus niet meer druk om te maken!

Leuke activiteiten voor jou en je kindje(s)

Tijdens het event worden er verschillende activiteiten georganiseerd waar je aan kunt deelnemen.

 • Laat je schminken door Tineke Menalda van Tink Schmink tussen 10:00-16:00 uur!
 • De eerste 100 klanten ontvangen bij besteding van €75,- een goodiebag t.w.v. €80,-
 • Meet & Greet met Draakje tussen 11:00 – 15:00 uur
  • 11:15-11:45 uur
  • 12:15-12:45 uur
  • 13:15-13:45 uur
  • 14:15-14:45 uur
 • Ontvang bij positiemode stylingadvies van onze eigen styliste Renate.

Meer informatie? Bekijk onze flyer. We zien er naar uit om jullie 1 juli te ontmoeten op de Prénatal Hearts locatie in Amersfoort. Samen gaan we er een feestje van maken! Tot dan!

dit vind jij vast ook leuk!

2 Comments

 • Reply
  Arinda
  21 juni 2017 at 21:32

  Verkopen jullie ook zwangerschapskleding?

  • Reply
   Emily
   22 juni 2017 at 11:16

   Hi Arinda! Ja we verkopen zeker ook positiekleding. Je kunt vast een kijkje nemen op onze webshop voor de collectie: https://goo.gl/ZF7Ufb Zien we je 1 juli? Liefs

  laat hier je reactie achter!