Featured

Hoera, 100.000 downloads: WIN een kindertaart!


Hoera, de Prénatal app is 100.000 keer gedownload! Dit vraagt om een feestje. Speel nu de quiz in de Prénatal app, vul de vragen in en maak kans op een thema kindertaart. Heerlijk als geboortetaart of voor de verjaardag van je kindje!

Cadeautje voor jou: om dit extra te vieren geven wij bij deelname aan de quiz ook nog eens 2.50 korting bij besteding vanaf 25.- in onze winkels en webshop.

De Prénatal app: heb jij ‘m al?

De meest persoonlijke app voor tijdens je zwangerschap én daarna. Door jouw uitgerekende datum in te vullen tellen we namelijk samen af. Naast de zwangerschapskalender vind je in de Prénatal app onze babykalender, een handige uitzetlijst checklist, store locator en blijf je iedere week op de hoogte van de nieuwste acties en collecties. Download de gratis Prénatal app voor Android en iOs.

Download de Prénatal app, speel de quiz en maak kans op een thema kindertaart. Cadeautje van ons: na deelname ontvang je 2.50 korting bij besteding vanaf 25.-

Win een thema geboorte- of kindertaart van gefeliciTAART.nl!

De banketbakkers van gefeliciTAART.nl bakken elke dag de lekkerste verse taarten en maken overal in Nederland mensen blij met heerlijke traktaties. Of het nu gaat om een felicitatie, traktatie, verjaardag, bedankje, of de geboorte van een kind, met gefeliciTAART.nl is er altijd iets te vieren.


Voor iedere gelegenheid een heerlijke traktatie! Deze traktaties kunnen gemakkelijk persoonlijk gemaakt worden met een leuke foto en/of boodschap, die op lekkere witte chocolade wordt geprint. Als je voor 17:00 uur besteld wordt het de volgende dag al bezorgd in heel Nederland.


dit vind jij vast ook leuk!

geen reacties

laat hier je reactie achter!