baby Featured in de spotlights zwanger

Happy Horse: échte vriendschap voor je baby

Een favoriete knuffel: bijna iedereen heeft deze wel gehad of heeft deze nog steeds 🙂 En als je dit herkent, vind je het vast ook heel leuk om de perfecte knuffel voor je baby te vinden. De knuffels van Happy Horse zijn bij veel kindjes geliefd!

Veiligheid en een maatje

Een knuffel is, zeker in het begin, het beste vriendje van je kleintje. Door het hebben van zo’n bekend vriendje voelen de kindjes zich veilig en geborgen. De knuffel is immers overal bij en voelt altijd heerlijk troostend om mee te knuffelen.

Dankzij dit vertrouwde gevoel valt je kindje vaak beter in slaap en biedt dit zachte maatje heel veel plezier – maar ook troost. Zo’n knuffelvriendje helpt je kleintje dus door de blije en gelukkige, maar soms ook moeilijke momenten heen!

Inmiddels verkopen wij onder andere al jaren de knuffels van Happy Horse: dit 50 jaar oude merk ontwerpt heerlijk zachte en mooie knuffels voor de allerkleinsten. Alle producten uit deze collecties voldoen dan ook aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van het CE-keurmerk.

Een handige tip voor alle papa’s en mama’s: koop een extra exemplaar van de lievelingsknuffel van je kleintje. Handig voor als de lievelingsknuffel kwijt raakt of een sopje nodig heeft!

Win een Happy Horse knuffel

Zoek jij ook een knuffelvriendje voor je baby of ken jij iemand die jij heel blij kunt maken met zo’n knuffel? Laat op Facebook jouw reactie achter en misschien ben jij straks de gelukkige eigenaar van de 58 centimeter grote Lagoon Richie.

Stapelkorting 10-daagse

Tijdens de Stapelkorting 10-daagse van 18 t/m 27 mei hebben we de korting: ‘2e halve prijs op al het speelgoed’. Profiteer dus van fijn voordeel op Happy Horse knuffels.

4 Comments

 • Reply
  Lorretta
  22 mei 2018 at 10:15

  Graag voormijn dochter van 20 maanden, is echt en happy horse fan , gaat niet sapen zonder 2 knuffels.
  deze zougoedvan pas komen voor vervanging tijdens denodige wasbeurten. l

 • Reply
  Debby Koopmans
  22 mei 2018 at 12:57

  Voor mijn zoontje jelte super leuk ????????

 • Reply
  Christel
  22 mei 2018 at 18:11

  Wauw voor ons meisje dat in aug geboren word ????

 • Reply
  diana
  26 mei 2018 at 22:24

  Ik ben oma van een geweldig kleinkind met de naam Jezz.

  Ik ben niet bekend met deze producten en zou het deze kleine muis van harte gunnen.
  Ook omdat ik de beurs er nirt na heb houd ik altijd de berichtjes van WIJ bij als kk ze doorstuur naar mijn dochter.
  En ik leer er veel van!

  Bedankt WIJ

 • laat hier je reactie achter!