baby Featured fun

Handig: het oprolbare Kiddyguard Avant traphekje!

_c8a9187
Superhandig – de Lascal Kiddyguard Avant is als trap- en deurhekje te gebruiken én oprolbaar! Het traphekje neemt zo weinig mogelijk ruimte in door het rolsysteem. En daarnaast kun je het hekje laten ‘verdwijnen’ als het niet in gebruik is. Benieuwd? Lees dan snel verder. 

Als je in een huis woont met een trap, dan is een traphekje heel erg belangrijk. Kleine kindjes gaan namelijk graag op ontdekkingstocht, maar een trap is daarbij natuurlijk hartstikke gevaarlijk. Het Kiddyguard Avant hekje is niet alleen als traphekje, maar ook als deurhekje te gebruiken. Je kunt het deurhekje bijvoorbeeld bij de voor- of achterdeur plaatsen. Of als je kindje aan het spelen is in een bepaalde ruimte.

Oprolbaar én makkelijk in gebruik

Het Kiddyguard hekje heeft een maximale breedte van 120 cm. De hoogte van het hekje is altijd 80 cm, zo kan je kindje op jonge leeftijd niet over het randje klauteren. Dankzij het super handige rolsysteem ‘verdwijnt’ het hekje en staat het niet in de weg als het niet gebruikt wordt. Heel fijn als je alle ruimte in huis nodig hebt of het niet fijn vind als het traphekje altijd aanwezig is.

De Kiddyguard Avant is makkelijk in gebruik, je hebt één hand nodig om het traphekje in en uit te rollen. Zo hou je altijd één hand over om bijvoorbeeld je kindje vast te houden. Het hekje is voorzien van een waarschuwingssignaal – dit houdt in dat het hekje een klikkend geluid maakt als het wordt geopend. Zo hou je als mama of papa altijd in de gaten of het hekje gesloten blijft.

 Het trap- en deurhekje is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart en natuurlijk verkrijgbaar bij Prénatal.

dit vind jij vast ook leuk!

geen reacties

laat hier je reactie achter!