Fijne fietstochtjes maken met Thule Yepp Nexxt


De zon laat zich steeds vaker zien, de hoogste tijd dus om er lekker op uit te gaan en volop te genieten… De fietstochtjes worden nog avontuurlijker met de Yepp nexxt fietsstoeltjes van Thule.

Een passend stoeltje voor op de fiets

Prénatal heeft de Yepp fietsstoel nexxt mini en Yepp fietsstoel nexxt maxi van Thule nieuw in het assortiment.

Laat je jouw kindje graag meegenieten en de wijde wereld zien? Dan is de Thule Yepp nexxt Mini het perfecte stoeltje voor jou! Je monteert hem gemakkelijk aan het stuur en past op iedere fiets. Dit stoeltje is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar oud.

Vind je het fijner als je kindje achter je zit of is je kindje al iets groter? Kies dan voor de Thule Yepp nexxt Maxi. Dit stoeltje wordt met een universeel montagesysteem achterop de fiets gemonteerd en past op praktisch iedere bagagedrager. Dit stoeltje is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot wel 6 jaar oud.

De fietsstoeltjes zijn lichtgewicht waardoor ze fijn te gebruiken zijn. De stoeltjes geven je kindje het beste comfort en vangen de grootste schokken van de weg op. Met de magnetische kindveilige gesp zit je kindje goed vast en kunnen jullie veilig op pad. De voetsteunen en voetriemen van de stoeltjes zijn ook verstelbaar, hierdoor kunnen ze passend worden gemaakt naar de lengte van je kleintje.

Beide stoeltjes zijn te krijgen in de kleuren ‘snow white’ en ‘obsidian black’.

Meer dan alleen een fietsstoeltje

In Nederland hebben wij natuurlijk héél véél wind. Bescherm je kindje hiertegen met een windscherm. Wanneer je lekker op pad gaat is dat niet alleen leuk, maar kan ook best vermoeiend zijn voor je kleintje. Met de slaaprol kan je kindje slapen en het hoofdje lekker zacht laten rusten. Bij papa of bij mama achterop de fiets? Plaats op een tweede fiets de montagebeugel en wissel het fietsstoeltje gemakkelijk af.

Ben je klaar om er lekker op uit te gaan en een stuk te fietsen? Bekijk dan de fietsstoeltjes online of kom langs in één van onze winkels.

6 Comments

 • Reply
  Yen Nguyen
  28 mei 2017 at 09:06

  Ik fiets graag overal naartoe. Heel cliché eigelijk, maar we fietsen graag met de kinderen! En dan is natuurlijk veiligheid boven alles! We fietsen graag naar het bos, gewoon een eindje, als we boodschappen gaan doen. Straks gaan we op vakantie en dan willen we de fietsen ook meenemen. Lekker fietsen in zuid-Frankrijk! Heerlijk lijkt me dat!

 • Reply
  Sylvie Verstegen
  28 mei 2017 at 10:07

  Gewoon heerlijk fietsen door de natuur hier op het platte land. Genieten van een kivit die we gespot hebben in een weiland. Moeder eend die met haar kleintjes langs de kant waggelt, een mini ezeltje in de wei bij de boer. Geweldig van al dat nieuwe spul om ons heen. Niets mooiers als met je kleine grote meid dat allemaal op de fiets te mogen beleven. Dat is pas leven!!

 • Reply
  stephanie
  28 mei 2017 at 11:24

  Onze dochter is helemaal gek van voor op de fiets zitten maakt niet uit waarheen! Ze word alleen te groot voor het zitje voorop. Ze geniet van alles wat om haar heen gebeurt en zegt tegen iedereen die voor bij komt hoi 🙂

 • Reply
  Linda Post
  28 mei 2017 at 20:48

  Wat een onwijs gave actie. Hier heb je nou echt wat aan! Ik kan niet wachten om met Fenna te mogen fietsen, nog heel even geduld. Daarna mag ik overal heen fietsen. Als eerste langs de kinderboerderij hier in de buurt. En daarna gewoon fietsen om te pronken 😉 Dat kan sowieso met zo’n stoeltje!

 • Reply
  Marlies Roggeveen
  29 mei 2017 at 23:06

  Wij fietsen heel graag naar het strandhuisje van opa en oma!

 • Reply
  Jose Feeleus
  2 juni 2017 at 13:57

  Jaaa mijn zoontje kan net zitten!! Ik wil zo graag met hem fietsen!! Ik zou dit stoeltje super graag willen winnen…???? samen met mijn zoontje alles ontdekken, water, natuur, naar de diertjes, hem zoveel mogelijk laten zien, even een moment op de dag lekker samen erop uit hem alles vertellen, wat lijkt dat me leuk!

 • laat hier je reactie achter!