jouw kleintje model nieuws

Extra landelijke Castingdag

De afgelopen Castingdagen was het zó druk en gezellig dat wij woensdag 6 januari 2016 een extra landelijke Castingdag houden. De locaties die meedoen zijn Prénatal Breda, Rotterdam, Den Haag, Aalsmeer, Utrecht, Almere en Arnhem. Degenen die meedoen aan de Castingdag woensdag 6 januari 2016 hebben hiervoor al bericht gehad. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor extra informatie en mededelingen. 

Echte mama’s en kindjes, echte modellen

Het mooiste beeld komt uit het echte leven: daarom nodigen wij al 2 jaar lang geen professionele modellen, maar échte mama to be’s en kindjes van onze fans uit voor al onze professionele fotoshoots. En dit jaar nodigen wij onze fans niet alleen uit via Facebook, maar voor het eerst ook in de winkels. Kom langs en laat jezelf of je kindje gratis fotograferen door een professionele fotograaf. Deze foto’s worden zorgvuldig bekeken door het Castingteam van Prénatal en uiteindelijk worden hier de modellen van 2016 uit gekozen. Zo krijgt iedereen die meedoet de kans om in onder andere in de etalage, het magazine, nieuwsbrieven, folder of social media van Prénatal te schitteren. Leuk om te weten: de contactsheet van de foto’s kun je na afloop gratis afhalen op de ter plekke aangegeven datum.

Cadeautip: kies de leukste foto’s al vanaf €7,50

De fotografie tijdens de castingdagen wordt verzorgd door Beautiful People. Speciaal voor alle deelnemers die het leuk lijkt de foto’s aan te schaffen hebben ze een fijne actie ontwikkeld. Bij aanschaf van de professionele foto’s die van jou of je kleintje zijn genomen tijdens de castingdagen, ontvang je jouw foto op canvas (30 x 30 cm) gratis! Dit fotopakket van 6 professionele foto’s inclusief canvas kost €49,95,- in totaal en is aan te schaffen bij één van onze fotografen.

Laat je fotograferen in de winkel bij jou in de buurt

De volgende Castingdag vindt plaats op woensdag 6 januari 2016 13:00 – 20:00 uur in de volgende Prénatal megastores.


Op de foto: Modelletje Ariadne tijdens één van onze fotoshoots

Klaar voor de casting? : )

Best spannend, op de foto voor een echte fotograaf! Hoe pak je dat aan? Om je een beetje te helpen hebben wij alvast wat basistips voor modellen in de dop op een rijtje gezet.

1. Slaap lekker! Voor de camera is het altijd belangrijk er lekker uitgerust uit te zien. Ga de avond van tevoren nét iets eerder naar bed en voor de kleintjes geldt: onderneem vooraf de casting niet te veel vermoeiende dingen, want voor je het weet is je kleintje weer toe aan een slaapje. Hoewel dat voor de camera ook erg schattige beelden kan opleveren ; )

2. Neem een extra setje mee. Met de kleintjes kan het wel eens gebeuren dat de kleertjes niet helemaal meer schoon zijn als je op de casting arriveert. Altijd handig om een extra setje mee te nemen zodat je kleintje stralend en schoon op de foto kan.

3. Wees jezelf. Poseren en je mooiste glimlach opzetten: eigenlijk is het allemaal niet nodig. Het belangrijkst is dat jij of je kleintje lekker comfortabel voor de camera staan. Voel geen druk, uiteindelijk gaat het om wie je bent, en niet hoe je poseert!

4. Tip voor de kleintjes: neem voor je kindje zijn of haar favoriete speelgoed of knuffel mee. In een ontspannen en vrolijke sfeer voelt je kleintje zich altijd comfortabeler, en dan komt die kleine glimlach vanzelf : )

Bekijk hieronder wanneer je de foto’s af kunt halen
AfhaaldagenCastingdag

Actievoorwaarden:
–  Er worden geen rechten ontleend aan de geschoten beelden.
–  De geselecteerde modelletjes en mama-modellen zullen bekend gemaakt worden via de Prénatal blog en Facebook.
– Met de geselecteerde modellen zal persoonlijk contact worden opgenomen voor het inplannen van de fotoshoot.

 

geen reacties

laat hier je reactie achter!