Prenatal

De Easywalker Buggy XS: jouw ideale reisgenoot!

Vakantie: heerlijk! Maar af en toe ook best een gedoe: al die spullen die mee moeten wanneer je met een kleintje op vakantie wil. De Easywalker Buggy XS  is daarom ideaal: lichtgewicht, inklapbaar met één hand en supercompact. Deze buggy is er in twee varianten: Miley en Jackey. Deze buggy’s zijn niet alleen praktisch, maar hebben ook nog een chique uitstraling én zijn aardig voor de portemonnee!

De Easywalker Buggy XS: jouw ideale reisgenoot!

Easywalker Jacky buggy

Voor ouders die houden van stijl en gemak is er de Easywalker XS Jackey buggy. Met maar één druk op de knop vouwt de Jackey zichzelf in één keer op tot een compact, lichtgewicht en op zichzelf staand pakket. Ontzettend gemakkelijk en praktisch! Deze buggy heeft een in hoogte verstelbare voetsteun en de rugleuning is traploos verstelbaar en kan volledig plat. Je kindje ligt of zit  geheel comfortabel in deze buggy met onwijs goede vering. Ook is de buggy voorzien van een XL zonnekap met mesh bekleding voor de nodigde ventilatie. De buggy is te gebruiken voor je kindje tot 22 kg. Leuk om te weten: de bekleding is gemaakt van gerecyclede plastic flessen en de duwstang en bumperbar van kunstleer. De buggy koop je inclusief regenhoes en transporttas. Handig!

Easywalker Miley buggy

De Easywalker Miley is speciaal ontworpen voor het stadsleven en voor op reis. De Miley is met één hand op te vouwen tot een klein pakketje die kan worden gedragen met de meegeleverde schouderband. De stoffen van de Miley zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Ook lekker duurzaam dus! De zitting is met een hand te verstellen en ook de rugleuning is traploos verstelbaar en kan volledig plat. ideaal voor een dutje onderweg. De duwstang is van kunstleren bekleding en gemakkelijk te besturen.

 

5 redenen waarom je kiest voor de Easywalker Buggy XS

Wij zetten de 5 redenen op een rijtje waarom de Easywalker Buggy XS de ideale buggy is voor jouw vakantie:

  1. De buggy is stijlvol en compact, hij kan zelfs mee als handbagage in het vliegtuig!
  2. Met één hand in-en uitklappen, én besturen.
    Ideaal! Zo heb je een extra hand over voor zo’n lekker ijsje van die ene ijssalon…nom, nom!
  3. Met een gewicht van 6 kg neem je hem gemakkelijk overal mee naartoe.
    Zo kun je op vakantie alle mooie plekjes bezoeken die je wil, zonder een zware kinderwagen mee te hoeven sjouwen!
  4. Hij is comfortabel voor je kindje vanwege de vering in de wielen, de verstelbare rugleuning en de XL zonnekap. 
  5. In de ruime boodschappenmand kan je veel kwijt.

Loading

Meer artikelen over Samen op pad

Zo kies je een kinderwagen die bij jou past

Hoera! Je bent zwanger. Uit die lange uitzetlijst van spullen die je nodig hebt, is er in ieder geval één ding waarvan je zeker...

Lees meer

Welkom in onze wereld

Als er een kleintje komt, gaat er een wereld voor je open. Gelukkig ben je niet de enige en zijn al vele ouders jou...

Lees meer

Maak kans op een gratis verblijf bij Center Parcs Het Meerdal

Shop en win! Alléén vandaag (2-10-2023) maak je kans op een gratis verblijf bij Center Parcs Het Meerdal in Limburg. Lees hier alles over...

Lees meer