baby Featured zwanger

Voorkom buikkrampjes: de Dr. Brown’s babyflessen

980x650_babycase_2

Yes! Hier worden wij blij van. BabyCase komt met vernieuwde Dr. Brown Babyflessen. De babyflessen worden wereldwijd geadviseerd door artsen. Daarnaast is de werking van de fles wetenschappelijk aangetoond. Oftewel: de fles helpt buikkrampjes voorkomen en is daarom heel plezierig voor je kindje! 

BabyCase introduceert nu de vernieuwde Dr. Brown’s babyfles. Je kindje drinkt op een natuurlijke manier, zonder vacuüm en luchtbelletjes. De Dr. Brown’s babyfles is de enige fles met gepatenteerd ventielsysteem, wat bijdraagt aan de gezondheid van baby’s! De fles kan worden gebruikt mét, maar ook zonder ventielsysteem. Heel handig voor als je kindje al wat ouder is.

De fles helpt buikkrampjes voorkomen en is daarom heel plezierig voor je kindje!

Kiezen tussen een smalle of brede fles

De flessen zijn verkrijgbaar in twee formaten: de smalle halsfles en de brede halsfles. De smalle halsfles, ook wel de standaardfles genoemd, wordt makkelijk geaccepteerd – ook door pasgeborenen.

Voor ouders die afwisselend borst- en flesvoeding geven is de brede halsfles een goede optie. Deze heeft een bredere speen, waardoor de baby zijn mondje wat verder spreidt tijdens het drinken. Dit voorkomt eventuele tepel-speenverwarring.

De keuze voor een smalle of een brede fles kan ook veel simpeler zijn. Sommige ouders vinden het fijner om een smalle fles vast te houden, andere ouders vinden een bredere fles fijner in de hand liggen.

z_4223462_001bz_4223152_001bc

Nog een aantal feitjes over de Dr. Brown babyflessen op een rij:

 • De babyflessen bevatten geen BPA, pvc, lood en ftalaten
 • Helpen vitamine C, A en E in de voeding te behouden
 • Met de flessen voed je vacuümvrij, met positieve druk
 • Het ventielsysteem helpt koliek, overgeven en zere oortjes voorkomen

De Dr. Brown’s babyflessen zijn bij Prénatal verkrijgbaar. Je kunt de flessen kopen in beide versies: zowel smal als breed!

dit vind jij vast ook leuk!

7 Comments

 • Reply
  Fanny
  23 oktober 2016 at 20:16

  Heeft Dr. Brown’s ook glazen flessen met ditzelfde ventielsysteem wat zowel wel als niet te gebruiken is? Of zouden die nog komen? Die zou ik geweldig vinden!

 • Reply
  Gerd Oonk
  23 oktober 2016 at 22:02

  Voor beide kinderen de dr Brown flessen gebruikt. Bij de eerste na verschillende andere uitprobeersels deze aangeraden gekregen. Bij de tweede gelijk met deze begonnen.

 • Reply
  Lindy
  23 oktober 2016 at 22:39

  Super fijne fles gebruik hem voor me dochter op aanraden van de dokters assistent.

 • Reply
  Mirjam kannegieter
  24 oktober 2016 at 01:29

  Had de oude en nu de nieuwe. Fijne fles wel vervelend dat hij lekt.

 • Reply
  Peggy von liebenstein
  24 oktober 2016 at 08:16

  Ik had eerst de oude die was perfect. De nieuwe daar en tegen lekken snel. Das heel vervelend want ik vind ze prijzig genoeg.

 • Reply
  Mariska
  24 oktober 2016 at 16:21

  Wij hebben 2 verschillende soorten. De oude met wit ventiel en blauw staafje en de nieuwe met groen ventiel en staafje.
  Naar mijn mening is de werking van de “oude” beter. Bij de nieuwe, gebruikt met ventiel, toch nog bellen in de melk.
  Ik begrijp de keuze voor het nieuwe systeem, omdat deze ook zonder ventiel is te gebruiken. Maar ik vind dat ze het beter hadden moeten door ontwikkelen voordat ze deze wijze op de markt brachten. Nu gaat de fles namelijk zijn doel (melk zonder bellen en dus geen lucht in de baby, waardoor geen of minder kramp) voorbij. Jammer.
  Gr Mariska

 • laat hier je reactie achter!