baby Featured life & love nieuws zwanger

Hoera, geboren: de Prénatal app!

Download nu de gratis Prénatal app
Er komt veel op je af als je zwanger bent of je baby’tje net geboren is. Aanstaande of ‘pasgeboren’ ouders hebben veel vragen. ‘Heb ik wel de juiste spulletjes in huis en hoe verloopt de ontwikkeling van mijn kindje?’ Wij verwelkomen met de nieuwe Prénatal app deze (bijna) papa’s en mama’s in een nieuwe wereld.

De Prénatal app draait om persoonlijke aandacht en handige tips. Lees hieronder in het kort de leukste highlights van de Prénatal app.

Zwangerschapskalender van week tot week

In jouw persoonlijke zwangerschapskalender tel je af tot het moment dat je je kleintje gaat ontmoeten en lees je welke ontwikkeling jij als aanstaande moeder en jouw baby doormaken. Daarnaast vind je elke week van de zwangerschap veel handige tips. Zoals wanneer je je kraamhulp moet regelen of wanneer je de ‘bedklossen’ onder het bed moet plaatsen.

Prénatal app van week tot week

In jouw persoonlijke zwangerschapskalender tel je van week tot week af tot het moment dat je je kleintje gaat ontmoeten

Handige baby- en mamachecklist

Ook lanceren wij in de app een baby- en mamachecklist. In deze checklist kun je afvinken wat je nodig hebt voor en na de bevalling én lezen waarom je het nodig hebt. Van het aantal hydrofiele doeken tot de luiertas-musthaves: in de Prénatal app vind je het allemaal!

De leukste acties en de nieuwe folder

In de app ben je als eerste op de hoogte van aanbiedingen in de folder en zijn er verschillende acties die speciaal voor app-gebruikers gelden. Check de store locator voor een één van de 58 Prénatal winkels bij jou in de buurt of shop 24/7 op prenatal.nl

Download NU de Prénatal app!

Gratis te downloaden voor iOS en Android in de App Store & Google Play Store.

En, wat is jouw eerste indruk van de Prénatal app? Laat het weten in een reactie!

dit vind jij vast ook leuk!

2 Comments

  • Reply
    Melanie van Seggelen
    7 juni 2016 at 01:26

    Gefeliciteerd met de lancering van de app, ziet er geweldig uit!!!

  • laat hier je reactie achter!