baby Featured

Last van darmkrampjes: gebruik de S-fles van Difrax


Heeft je kindje last van darmkrampjes en daardoor slapeloze nachten? De gebroken nachten voor jou en je kleintje kunnen binnenkort wel eens verleden tijd zijn. Bij het ene kindje gaat het voeden makkelijker dan bij het andere kindje. Difrax heeft de S-fles ontworpen die zorgt voor het beste drinkcomfort van je kleintje. 

Geen belletjes of verstopte speentjes meer

De Difrax S-fles heeft een bijzondere en ergonomische S-vorm fles ontworpen. Hij ziet er niet alleen leuk uit maar is ook nog eens super praktisch. Door de S-vorm van de fles is de speen alleen gevuld met voeding en niet met lucht. Dit is natuurlijk veel fijner voor je kleintje. Deze fles heeft een zogeheten ‘anti-colic systeem’. In de bodem van de S-fles zit een ventiel, deze zorgt voor een constante luchttoevoer vanuit de achterkant van de fles. Dit voorkomt de vermenging van lucht met melk. Ook houdt dit de belletjes bij de speen tegen. Zo slikt je kindje minder lucht in en heeft daardoor ook minder last van darmkrampjes, boertjes en spugen. Je kleintje drinkt lekker en ontspannen, wat ook weer fijn is voor de papa’s en mama’s.

Je kindje kan gewoon lekker blijven drinken, het ventiel zorgt er namelijk ook voor dat de fles niet vacuüm gezogen wordt. De Difrax S-fles is al vanaf de geboorte te gebruiken en is in alle kleuren en maten te verkrijgen.

Alle voordelen van de S-fles op een rijtje

  • Uniek anti-colic systeem
  • Speen altijd gevuld met voeding en niet met lucht
  • Minder kans op darmkrampjes, boertjes en spugen
  • Ontspannen voeden door ergonomische vorm
  • De juiste, ontspannen houding voor baby en ouder
  • Hygiënisch schoon te maken
  • Flessenspeen met softcoat voor natuurlijke acceptatie

Ook zo benieuwd geworden naar deze S-flessen van Difrax? Bekijk ze online of kom langs in één van onze winkels.

dit vind jij vast ook leuk!

geen reacties

laat hier je reactie achter!