baby life & love

De Natural flessen van Philips AVENT

Als je als ouder van een kleintje besluit om flesvoeding te geven, is het fijn om te weten dat je hiermee het allerbeste voor je kleintje kunt bieden. Een fijne optie hiervoor zijn de flessen van Philips AVENT. Door onderzoek en ervaring in babyvoeding zijn deze voedingsflessen altijd precies afgestemd op wat jij en je baby nodig hebben.

Een favoriet product van vele papa’s en mama’s is de Natural voedingsfles, deze maakt het namelijk makkelijker om borst- en flesvoeding te combineren. Met een borstvormige speen die het natuurlijk aanleggen stimuleert, net als aan de borst, unieke comfortkussentjes die voor zachtheid en flexibiliteit zorgen en een innovatief antikolieksysteem dat darmkrampjes vermindert is deze fles heel fijn voor je kindje. Overtollige lucht strtoomt uit de fles in plaats van naar het buikje van de baby.

De Natural voedingsfles is verkrijgbaar in de maten 125ml, 260ml en 330ml met uiteraard bijbehorende voedingsspenen voor elke levensfase. Je kunt deze shoppen bij ons in de winkel of in onze webshop.

En wist je dat wij 5 Philips AVENT Natural flessen weggeven op Facebook? Klik hier om ook mee te doen.

geen reacties

laat hier je reactie achter!