Featured vier het moment

7 cadeautips voor first-time-mommies

zwanger
Spannend, voor het eerst zwanger. Terwijl jij je aan het voorbereiden bent op de komst van je eerste kindje, wil je vast van alles kopen, zoals een wiegje en een kinderwagen. Met de feestdagen de komende tijd, kun je ook eens wat cadeaus voor jezelf vragen. Als het buiten koud is, lekker binnen op de bank met een dik vest aan en een boek vol tips. Zo kom jij je zwangerschap wel door.

1. Antwoorden op je vragen met dit zwangerschapsboek

In dit boek ‘Voor het eerst zwanger‘ krijg je antwoorden op alle vragen die bij je op komen tijdens je zwangerschap. Wat mag ik eten? Wat kan ik verwachten bij de bevalling? En nog veel meer. En als je hem helemaal van A-Z kent, kan je hem altijd aan je partner geven, dan weet je partner ook wat er te verwachten valt.
Boek voor het eerst zwanger 0

2. Lekker warm, dit zwangerschapsvest

Het is belangrijk om jezelf lekker warm te houden als het buiten vriest. Kruip weg in dit warme vest. Plaid erbij voor over je benen en jij redt je wel in de winterperiode. Nu mist alleen nog dat warme kopje thee. 
Prenatal zwangerschapsvest 0

3. Laat je baby wennen aan muziek met deze ketting

Deze ketting van Bola met sterren is naast mooi ook nog nuttig. In de binnenkant zit een soort xylofoontje waardoor je een speciaal klankeffect hoort. Je baby kan dit geluidje horen vanaf 20 weken en wordt er rustig van, zowel in je buik als na de geboorte. 
Bola ketting sterren 0

4. Maak een herinnering met een gipsafdruk

Tijdens de zwangerschap verandert er van alles aan je lichaam, maar het meeste natuurlijk je buik. Met deze set maak je eenvoudig een gipsafdruk van jouw buik. Na afloop kun je hem zo ophangen of je schildert hem. Misschien weet je het geslacht en kun je alles in die kleur schilderen of je schrijf de naam erop.
Prenatal gipsafdruk buik 0

5. Houd het eerste jaar bij in foto’s in deze fotolijst

Het eerste jaar is misschien wel de meest bijzondere. Jouw baby groeit vast als kool en alle babykleertjes zijn steeds te klein. Maak elke maand een foto en plaats die in deze fotolijst. Zo kan je na een jaar precies zien hoe jouw kindje is veranderd van een baby naar een peuter.
fotolijst

6. Modieus tijdens je zwangerschap in deze jurk

Tijdens de zwangerschap wil je er natuurlijk alsnog modieus bijlopen. Met deze zwangerschapsjurk kan jij stijlvol over straat – met hippe gympen voor een casual look en met een chique enkellaars voor een wat meer feestelijke look.
Prenatal zwangerschapsjurk 1

7. Leuke slab om te hebben

Je kan nooit genoeg slabbetjes hebben toch? Deze slab is super schattig en hoewel jouw baby nog niet kan lezen, kun je gewoon doen alsof jouw baby dit al in je oor gefluisterd heeft zodat hij of zij aan iedereen kan laten zien dat zijn of haar mama de leukste is.
Prenatal slab mama 0

Nog meer cadeautips nodig? Bekijk onze cadeauzoeker voor een overzicht van al onze cadeaus. Maak eenvoudig een cadeaulijst aan en bewaar daar alle cadeaus van jouw verlanglijstje en die van je kleintjes. 

dit vind jij vast ook leuk!

geen reacties

laat hier je reactie achter!