erop uit Featured zwanger

Ontdek de nieuwe Bugaboo Cameleon³ Kite kinderwagen

Bugaboo Cameleon3 Kite.

Een iconisch design geïnspireerd op het gevoel van vrijheid – dat klinkt toch als muziek in de oren?! Dit voorjaar lanceert Bugaboo de limited edition kinderwagen: Bugaboo Cameleon³ Kite. Geïnspireerd op het thema vrijheid ‘als een vlieger’. De vrijheid zie je terug in het stoere, maar ook zachte vliegerdesign van de kinderwagen. Laat je meenemen en ontdek hoe de Cameleon³ Kite als vlieger door de lucht zweeft. Figuurlijk dan 😉

Bugaboo Cameleon³ Kite: Design met oog voor detail

Door de lucht als een vlieger: hoe zie je dat terug in het design? Het unieke, geometrische printje aan de binnenkant van de kinderwagen is de eerste hint. Dankzij het neutrale, lichte kleurpalet krijgt de kinderwagen de frisse uitstraling. De zachte, groene stof waarmee de stoel, de wieg en de zonnekap bekleed zijn maken het minimalistische design helemaal af. Ook leuk: de groenige kleur maakt de kinderwagen leuk voor zowel jongens als meisjes!

De zachte, groene stof waarmee de stoel, de wieg en de zonnekap bekleed zijn maken het iconische design helemaal af.

Houd jij van verfijnde details? De duw- en draagbeugel van deze kinderwagen zijn handgestikt met een zwarte lederlook. En de zonnekap heeft een raampje dat open kan – hierdoor kan je kleintje vanuit de wagen de héle wereld bewonderen. En kun jij stiekem meekijken 🙂

Bugaboo Cameleon3 Kite.

Musthave accessoires: helemaal af!

Bij deze kinderwagen krijg je een drielaags katoenen dekentje cadeau en zijn er nog veel meer mooie accessoires apart verkrijgbaar. Deze maken de kinderwagen helemaal af. De Bugaboo Kite voetenzak bijvoorbeeld, gemaakt van dezelfde zachte groene stof. Ideaal om warme voetjes te houden bij de wisseling van het seizoen. Dat wordt genieten!

Vanaf maart kun je het gevoel van vrijheid, met deze limited edition van Bugaboo, zelf ontdekken in de winkel en op de webshop. Neem snel een kijkje!

Bugaboo Cameleon3 Kite

Bugaboo Cameleon3 Kite

Bugaboo Cameleon3 Kite

geen reacties

laat hier je reactie achter!