baby erop uit Featured zwanger

Dé Bugaboo Cameleon Classic in een nieuw jasje

Goed nieuws! Bugaboo heeft ‘de klassieker’ in een nieuw jasje gestoken met de gloednieuwe Bugaboo Cameleon³ Classic+ Collectie – een update van de populaire Classic Collectie. Deze collectie is geïnspireerd door de oorspronkelijke Bugaboo designs uit 2001 en voorzien van een off-white, micro-fleece gewatteerde binnenbekleding op de uittrekbare zonnekap, de wieg, het matras en het wiegdekje.

Geen enkele andere kinderwagen heeft zo veel functies als de gebruiksvriendelijke en veelzijdige Bugaboo Cameleon³. Daarom wordt vijftien jaar Bugaboo-design gevierd met een terugkeer naar de klassieker, maar dan in een modern jasje!

980x650_Bugaboo_Cameleon
Fotocredits: @mashapetruska

Van baby tot peuter
Vanaf dag één te gebruiken; de wieg is eenvoudig te veranderen in een stoel, en andersom.

Klaar voor ruig terrein
Voor ruig terrein zet je de grote wielen naar voren door de duwbeugel om te keren.

Snel en eenvoudig manoeuvreren
Zeer wendbaar en een stabiele en comfortabele wegligging. Dankzij de zwenkwieltjes verplaats je je moeiteloos door de stad.

Licht en comfort
Slechts 9.6kg met ultiem comfort

Nu extra stylish features bij de Bugaboo Cameleon Classic+

Als finishing touch heeft de nieuwe Bugaboo een zachte binnenkant met de gebroken wit, micro-fleece gewatteerde voering. Voor extra comfort hebben is er een lederlook duwbeugel en draagbeugels toegevoegd. Deze beugels zijn zwart voor de kleur gemêleerd grijs en bruin voor de overige kleuren. Benieuwd? Bekijk ‘m hier in onze webshop of kom langs in één van onze 58 winkels.

dit vind jij vast ook leuk!

geen reacties

laat hier je reactie achter!