baby erop uit Featured

Get ready for summer met Bugaboo accessoires

Zonovergoten dagen en warme, zwoele nachten – de ideale omstandigheden om veel tijd buiten door te brengen met je gezin. Bugaboo biedt je alles wat je als ouders nodig hebt om je kindje te beschutten tegen warmte, zonnestralen en vervelende insecten. Laat de zomer maar komen!

Bescherm je kleintje met de breezy zonnekap
De multifunctionele Bugaboo Breezy zonnekap beschermt van hoofd tot voeten tegen de zon en biedt extra ventilatie op warme zonnige dagen. De uiterst duurzame stof is water- en oliewerend en heeft een beschermingsfactor van UPF 50+ (behalve het geïntegreerde gaas). Het fijne gaas laat een verkoelend briesje door en het raampje kan worden opengeritst voor gemakkelijke toegang en extra ventilatie. Pas de positie van de zonnekap aan om je kind de hele dag door te beschermen tegen de zon. Voor extra schaduw klap je het geïntegreerde zonnescherm op.

Zomeraccessoires voor je Bugaboo kinderwagen
Multifunctionele wollen deken
Maak het het hele jaar aangenaam voor je kind met de zachte wollen deken van Bugaboo, gemaakt van de fijnste Merinowol en geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. Merinowol is ademend, absorbeert vocht of voert het af wanneer het warm is en biedt op koudere dagen een extra isolatielaag. Door een speciale bewerking kunnen kleine vlekken eenvoudig worden weggeveegd en de deken kan in wasmachine en droger.

lifestyle-image-5
Zelf doen mag met de Bugaboo Tray
Super belangrijk dat je kindje goed gehydrateerd blijft deze zomer. En als ze wat ouder worden willen ze natuurlijk ook alles “zelf doen”. Met deze Bugaboo tray maak je dat super simpel!

  • Roteerbaar, zodat je kind makkelijk in en uit de kinderwagen kan komen.
  • Tray en schuifklep kunnen vast en los worden geklikt voor moeiteloos opbergen, transporteren en schoonmaken.
  • Tray en cupholder kunnen afzonderlijk van elkaar worden gebruikt.
  • Compatibel met de Bugaboo Cameleon³, Bugaboo Cameleon, Bugaboo Donkey, Bugaboo Buffalo en Bugaboo Frog.

lifestyle-image-3
Dag zon, hallo schaduw!
Bevestig de Bugaboo-parasol eenvoudig aan je Bugaboo-kinderwagen om je kindje op zonnige dagen te beschermen. Drie draaipunten zorgen ervoor dat je altijd schaduw hebt, hoe hoog de zon ook aan de lucht staat. De zilveren bekleding beschermt tegen de zon (UPF 50+) en de parasol is compatibel met alle Bugaboo kinderwagens.

lifestyle-image-2
Ontdek deze en nog veel meer zomeraccessoires in onze webshop en winkels.

Heb jij nog een ultieme zomertip voor kleintjes? Deel deze in je reactie!

geen reacties

laat hier je reactie achter!