Betoverende ritjes met de Easywalker Disney buggy


Laat je fantasie de vrije loop en ga elke dag opnieuw een betoverend avontuur tegemoet met de nieuwe Easywalker Disney buggy. Met deze buggy wordt wandelen één groot sprookje, waarbij je kleintje heerlijk kan wegdromen. 

Mickey Mouse – het meest geliefde icoon van Disney – wie kent hem nu niet? ‘s Werelds bekendste muis komt nu tot leven voor jouw kleintje. Easywalker heeft 2 Disney buggy’s met mooie designs nieuw toegevoegd aan onze collectie, een echt collectors item voor de grootste Disney-fans.

Design met Mickey Mouse

De Disney buggy is er in twee leuke en eigentijdse designs.

Voor de allergrootste fans is er de Disney buggy Micky Diamond, deze buggy heeft een grote afbeelding van Mickey Mouse. Mickey laat zich op deze buggy overal zien. Of het nu aan de binnenkant van de zonnekap is of op de schouderband, het vrolijke muisje van Disney is niet te missen.

De Disney buggy Micky Ornament heeft een meer sierlijke look. Op de zonnekap vind je een stijlvolle print van prachtige ronde vormen waar Mickey de hoofdrol in speelt. De combinatie van diverse blauw-tinten en zandkleurige details zorgen voor een mooi contrast.

De Mickey Micro heeft een mooi en subtiel patroon. Het uitgesproken silhouet van Mickey Mouse wordt speels herhaald op de stof van de buggy. De mooie blauwtinten worden afgewisseld met wit, in de binnenkant van de zonnekap vind je tegengestelde kleuren: wit met een blauwe silhouet van Mickey.

De Disney Original is ode aan de allereerste creatie van Walt Disney: de originele schetsen van Mickey Mouse staan namelijk afgebeeld op de stoere denim stof. De combinatie tussen de denim stof en de all-over Mickey Mouse print geeft de buggy een stoere look.

Comfort en ergonomisch

Voor de printjes van Mickey Mouse alleen zou je al smelten, maar de Disney buggy heeft ook het comfort voor je kleintje. De buggy is uitgerust met een gewatteerde zitting én de 4 verschillende standen. De rugleuning van de zitting kan voor het slapen helemaal plat worden gelegd, daarom is de buggy prima geschikt voor het gebruik vanaf de geboorte. Ook fijn: de buggy weegt slechts 6,5 kg en kan dus overal gemakkelijk mee naar toe.

Veiligheid staat voorop bij Easywalker, de buggy’s beschikken dan ook over een 5-puntsgordel met zachte schouderpads. De buggy kan tot maximaal 20 kg dragen en wanneer hij opgevouwen is, neemt hij minimale ruimte in beslag.

Bekijk snel de Disney buggy’s in onze webshop en ‘make every ride a magical ride’ met de Disney by Easywalker.

geen reacties

laat hier je reactie achter!