Featured home

Be Brave met de nieuwe collectie van Jollein

Wauw, wat vinden we deze collectie van Jollein mooi! Dit hippe merk met babykamertextiel en accessoires heeft een nieuwe collectie ontwikkeld, speciaal voor kleine avonturiers. Zóveel verschillende items – allemaal met speelse prints zoals tipi tentjes, pijlen en driehoeken.

Alles is in het zwart-wit, dat naast dat het heel stylisch verantwoord is, absoluut niet saai is. En ook fijn: de kleuren matchen praktisch overal bij en daarom past deze leuke collectie in elke babykamer!

Design

Heel tof dat de nieuwe Indians collectie van Jollein nu verkrijgbaar is bij Prénatal! In de collectie vind je onder andere lakens, dekens, waskussenhoezen en canvas accessoires die speciaal zijn gemaakt voor kleine avonturiers. De items staan natuurlijk heel leuk in je babykamertje, maar omdat ze zo trendy zijn kun je ze ook heel goed kwijt in de woonkamer. Ook daar matchen ze ongetwijfeld met je interieur!

Tipi’s, pijltjes en driehoekjes zijn helemaal trend en zie je nu volop terugkomen: een echte must-have voor dit seizoen dus! Super leuk als je al een indian thema in je babykamertje hebt, die kun je nu nog meer stylen met items uit deze collectie van Jollein.

Styling tip: combineer zwart-wit met een lieve pastel kleur of een opvallende felle kleur voor een super trendy babykamer.

Onze favorites

Wij vinden bijna alles met deze print leuk, maar dit zijn toch wel onze favorieten. Matchy matchy!

Zijn jullie ook zo enthousiast over deze nieuwe collectie van Jollein? Bekijk de items gauw in één van onze winkels of in onze webshop.

1 Comment

  • Reply
    Sabrin
    9 juli 2017 at 22:56

    Deze collectie is geweldig! Ben nu bezig met de nieuwe kamer van mijn 3 jarige zoontje. Tipi tentje en het zwart/wit keukentje zijn al binnen????

  • laat hier je reactie achter!