baby

4 producten om de mijlpalen van je kleintje te bewaren

Het Bambam tandendoosje: een leuk cadeautje om te bewaren
Konden ze maar altijd klein blijven! Al die mijlpalen wil je toch voor altijd vastleggen? Daarom zetten wij 4 handige producten op een rijtje om mijlpalen van je kleintje en jou te bewaren.  Lees snel verder voor de leukste tips.

Het eerste tandje
Het eerste tandje van je kindje is een echte mijlpaal. Soms merk je dat het eraan komt, de andere keer is het een complete verrassing. Als je kindje een jaar of 5 is kan het wisselen van het melkgebit beginnen. Deze melktandjes kun je bewaren in dit leuke tandendoosje van BamBam.

Fijne haartjes
Zo schattig, die fijne haartjes van de kleintjes. Stiekem zouden we willen dat die haren zo zacht zouden blijven. Bewaar een klein haarlokje van je baby in dit lieve BamBam haarlokdoosje.

Voor het eerst op reis
Die eerste keer dat je erop uit gaat met je kindje is altijd best spannend. Laat staan dat jullie voor het eerst samen naar het buitenland gaan. Speciaal voor de reislustige baby’s heeft BamBam iets superleuks ontwikkeld: baby’s first passport.

Nog veel meer mijlpalen
Omdat je kleine in het eerste jaar zo snel groeit, maak je veel leuke momenten mee. BamBam heeft nog veel meer fijne producten voor baby’s eerste jaar: van de eerste tuttel tot een fijne muts. Klik hier om de complete collectie te bekijken.

Hoe leg jij de verschillende mijlpalen vast? Deel ook jouw leuke ideeën in je reactie.

1 Comment

  • Reply
    Eve
    7 maart 2016 at 14:13

    Leuk!!

  • laat hier je reactie achter!