Wakker worden in de jungle met Babyzoo MOMO

slaaptrainer

Staat je kindje elke ochtend véél te vroeg naast je bed? Dan is de Babyzoo Momo slaaptrainer dé uitkomst voor jou! Momo leert je kind wanneer het tijd is om op te staan. De perfecte manier om je kindje een dag en nachtritme aan te leren. Want zeg nou eerlijk? Ouders verdienen ook een goede nachtrust! 

Momo zal je kindje geleidelijk aan leren wanneer het tijd is om op te staan. Je kunt de sleeptrainer instellen op een gewenste tijd en dan zal Momo zijn oogjes openen. Het teken voor je kindje dat het tijd is om op te staan! Zijn Momo’s oogjes nog niet geopend? Dan is het nog even tijd om te blijven liggen. Zo kun je je kind het dag en nachtritme aanleren op een speelse manier. Op het begin zal het even wennen zijn, maar wedden dat je kindje beste vrienden met Momo wordt? Het is voor je kindje nog nooit zo leuk geweest om in bed te blijven liggen!

Wakker worden in de jungle

Gaan de oogjes van Momo open? Yes, opstaan! Wanneer het tijd is om op te staan, zal de wekker junglegeluiden maken. Ze zien nu de vrolijke Momo die in de jungle speelt. De klok heeft een analoge klok en een digitale, zodat je kind vertrouwd raakt met beide soorten van klokkijken. Deze slaaptrainer is naast enorm handig ook nog eens een leuke toevoeging voor de kinderkamer door de vrolijke kleuren. Een echte eyecatcher dus!

De Babyzoo Momo sleeptrainer is super handig in gebruik. Het enige wat je nodig hebt zijn 3 AAA batterijen en Momo is klaar voor gebruik!

Momo zal je kindje geleidelijk aan leren wanneer het tijd is om op te staan

36629003662896_1

 

Enthousiast geworden over deze schattige wekker? Deze is verkrijgbaar in de Prénatal webshop in twee kleuren: groen en roze.

 

geen reacties

laat hier je reactie achter!