baby fashion winacties

Je kleintje altijd dichtbij met de ByKay draagdoek #BakvolMazzel

980x650_bakvolmazzel_bykay

Hoera! Van dinsdag 27 september t/m zondag 2 oktober shop je alle musthaves voor jou en je kindje met héél veel korting tijdens de Mama Mazzeldagen. Tijdens deze Mazzeldagen maak je ook nog eens kans op 170 andere gave prijzen met het Bak vol Mazzel spel. Zoals deze handige draagdoek. Heb je graag je kindje dicht tegen je aan? Dan is deze leuk voor jou! Een draagdoek van ByKay. Super easy en veilig.

Samen een stukje wandelen, boodschappen doen, met de hond lopen of gewoon thuis aan het rommelen? Dan is de draagdoek van Bykay ideaal om je kindje bij je te dragen en alsnog vrije handen te hebben zodat je alles nog kan doen.

De ByKay is een hippe geweven draagdoek waarmee je gezien mag worden! Een mix van katoen en linnen, geeft de draagdoek een authentieke, stoere uitstraling en zorgt voor optimaal draagcomfort. Favoriet in onze winkels en webshop is de ‘Stonewashed’ draagdoek. Deze is niet alleen handig, maar ook nog eens modieus. In de geweven ByKay draagdoek draag je jouw baby of peuter op een ergonomische manier tot 18 kilo.

Hierin mogen jij en je kleintje gezien worden!

Speel mee met ‘Bak vol Mazzel’ en win!

Wil jij kans maken op een Limited Edition ByKay Draagdoek met unieke kleuren? Doe vanaf 23 september t/m 2 oktober mee op  bakvolmazzel.nl of download de Prénatal app in de App Store & Google Play Store.

Tot 40% korting op bijna alles

Speciaal voor de Mama Mazzeldagen zijn onze winkels extra geopend. Zo heb jij genoeg tijd om rustig rond te kijken, ook als jij of je partner rekening moet houden met werktijden! Kijk hier voor de openingstijden. Daarnaast kun je natuurlijk 24/7 terecht op onze webshop, wel zo makkelijk!

dit vind jij vast ook leuk!

1 Comment

  • Reply
    Raad eens? Het zijn weer Mama Mazzeldagen! #BakvolMazzel - Prénatal blog
    28 september 2016 at 09:18

    […] Klik hier en lees alles over ByKay en de draagdoek die je kunt winnen. […]

  • laat hier je reactie achter!