Alles is mogelijk met de Bugaboo Donkey²

Of je nu één of twee kindjes wilt vervoeren: van extra ruimte kun je nooit genoeg hebben. Maar zo’n enorme kinderwagen, dat zie je dan ook weer niet zitten. De Bugaboo Donkey² is een multifunctionele kinderwagen. Deze kinderwagen heeft features die we nog niet eerder gezien hebben.

De naam zegt het al: de Bugaboo Donkey² is een echte pakezel met een royale opbergruimte. Heb je één kindje en gebruik je maar één zitje? Ook dan is deze wagen ideaal. Op de ‘andere plek’ plaats je gemakkelijk een zij-bagagemand voor al je boodschappen die je onderin de wagen niet kwijt kunt. Deze mand heeft ook nog eens handige vakken en een afneembare klep zodat je niets kwijtraakt onderweg. Heel fijn!

Optimaal benutte ruimte

Veel mensen denken al deze ruimte resulteert in een veel bredere kinderwagen, maar dat is niet zo. Bij de meeste kinderwagens is de breedte van het onderstel het breedste. Bij de Bugaboo Donkey² is dat ook zo, alleen hebben ze de ruimte optimaal benut. Zo is het breedste deel van de Bugaboo Cameleon 59cm en van de Bugaboo Donkey in ‘mono positie’ slechts 60cm.

Interactie

Heb je een tweeling of twee kindjes van verschillende leeftijden dan zitten ze bij de Bugaboo Donkey² gezellig naast elkaar, wat voor veel meer interactie zorgt dan als ze achter of onder elkaar zit. Een moeder omschreef het mooi: “Mijn Donkey is heel praktisch, ik ben super mobiel met twee kinderen en kan overal naar binnen. Maar los van het praktische, geniet ik het allermeest als ik mijn zoon hand in hand met zijn zusje zie zitten!”

Alle handige features van de vernieuwde Bugaboo Donkey²

  • hoes voor de zij-bagagemand om je boodschappen te beschermen
  • schuim gevulde banden voor een extra comfortabele rit
  • nog meer mixen en matchen (YAY!)
  • het extra vak in de zij-bagagemand

De stoffen van de Bugaboo Donkey² zijn verkrijgbaar in onze nieuwste kleuren. Ontwerp je kinderwagen helemaal naar jouw smaak met de verschillende kleuropties, zoals robijnrood, gemêleerd blauw of een botanische print. Kun je niet wachten om deze prachtige wagen te bekijken? Kom langs in één van onze winkels of breng een bezoekje aan onze webshop.

geen reacties

laat hier je reactie achter!