baby home zwanger

Hou alles in de gaten met de Alecto DVM-200!

dvm-200_8712412676330_04
Je kindje in de gaten houden terwijl hij of zij slaapt – het liefste doe je dit van een afstandje om ervoor te zorgen dat de kleine door blijft slapen. De Alecto DVM-200 is een babyfoon met beweegbare camera. Je kunt dus via het scherm 4.3 inch kleurenscherm je kindje in de gaten houden, super handig!

De Alecto DVM-200 is onwijs fijn als je kindje nog wel eens wakker wordt door het gluren. De camera is op afstand draaibaar, je kunt hierdoor je kindje op alle mogelijke manieren zien liggen! Het scherm van de babyfoon is groot – 10,9 cm – waardoor je alles perfect in de gaten kunt houden. De babyfoon is niet alleen voorzien van een camera, maar je kunt ook de temperatuur in het kamertje van je kindje controleren. Zo weet je direct of het te warm of te koud is in het slaapkamertje.

De ouderunit zet je als ouders neer op een plek waar jullie dat het fijnste vinden, dit kan bijvoorbeeld in de slaapkamer of in de woonkamer. Vanaf de ouderunit kun je de babyfoon van een afstand bedienen. De camera heeft een infrarood functie, waardoor je altijd perfect beeld hebt in het licht én in het donker.

Mocht er iets aan de hand zijn of je kindje kan niet slapen, dan kun je via de ouderunit gemakkelijk terug praten tegen je kindje. Op die manier kun je je kindje geruststellen! Ook kun je van een afstand een fijn slaapliedje afspelen, ook dit vinden kindjes vaak heel geruststellend.

Uitbreiden? Dat kan!

De DVM-200 is uit te breiden met meerdere camera’s (type DVM-201), zodat je met een ouderunit meerdere kamertjes tegelijk in de gaten kan houden. Het is mogelijk om 4 camera’s tegelijk in gebruik te hebben. De camera’s hebben bereik tot wel 300 meter buiten en 50 meter binnen.

Wij zijn fan van deze super handige babyfoon met camera, jij ook? Voor alle mama’s en papa’s die enthousiast zijn geworden: je kunt de babyfoon kopen bij Prénatal in de kleur White.

dit vind jij vast ook leuk!

1 Comment

  • Reply
    Kim
    24 november 2016 at 09:17

    Ik heb deze babyfoon gekocht en ben niet echt tevreden. Hij reageert overal op qua geluid behalve van mijn kindje. Ook gaat het scherm snel uit ondanks mijn kindje nog steeds geluid maakt.

  • laat hier je reactie achter!